Nissan Juke szép vagy csúnya?
Figyelt kérdés
Elfogadnád? Esetleg van is? Nektek tetszik?2021. okt. 20. 17:31
21/23 anonim válasza:
#20 no worries, ez egy ilyen hely :)
22/23 anonim válasza:
Az elso generacio olyan fura, a masodik eleg szep. Ami miatt en nem szeretem az elso generaciot az a lampaleosztas. A helyzetjelzoje relative eros, a tompitott lampatest eleg nagy es amikor egy-egy teljesen sotet esten jon szembe vagy utanad egy sztar, aki kodlampa nelkul nem lat es kapom hat forrasbol a fenyt, veszek meg. :)
23/23 anonim válasza:
Anyanak van.
2021-es, ő nagyon imádja, én is szeretem amugy, meg elég könnyű vezetni, tud menni 240el is, és egész jó fogyasztást is ki lehet vele hozni, mondjuk miénk hibrid, bár nem full hibrid csak mild, de valamennyien hozzajarul hogy télen se megy 7 liter fölé, sőt 6 körül fogyaszt.
Anya ilyet szeretett volna vagy még ami szóba jött az a chr volt, de én örülök hogy emelett döntöttünk, mert nincs minden 2.embernek, én szeretem. Szép és aranyos 😄 főleg színesben, mienk piros 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!