Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Infiniti autót érdemes megvenn...

Infiniti autót érdemes megvenni? Azt olvastam kivonulnak Európából. Nissan szervizben tudnak (de főleg fognak??) javítani infiniti -t? Pár év múlva nem lesz belőle problémám ha infiniti -t veszek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Ócska japán prémium autók, köze nincs a Renault/Nissan vonalhoz. Alkatrész ellátás persze megoldott, mint ahogy a Mitsubishikhez, Daihatsukhoz, Saabokhoz és más helyben vagy egészben megszűnő márkák típusaihoz is, de ha feltétlen elértéktelenedett luxusautók közt akarsz turkálni inkább nézz DS-eket, Jaguarokat vagy Maseratikat.
2021. okt. 3. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát a baj tudod mikor van ? Amikor megtorod a vasat, mert ehhez bontoban nincs semmi így a 20al való koccanásnal egy fél milliós lámpa árnál már megremeg a szád széle és akkor még senki se mondta, hogy ez a kezdet.:)
2021. okt. 3. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: háát azért 13-14 millió és 0-15 ezer km nem igen elértéktelenedett kategória.

#2: én is pont ettől tartok és ezért kérdeztem. Most b*rdiautó oldalán megnéztem az árakat, de nem is feltétlenül azzal van a gond,hanem azzal,hogy egy csomó fajta alkatrészt nem is hoz. Így tényleg sanszos,hogy nem lesz olcsó mulatság,ha valami tönkremegy benne :( köszi mindkettőtöknek a választ. ment a zöld pipa mindkettőtöknek.

2021. okt. 3. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tönkremegy nem veszes. Pl nem porolo fékbetét 35 körül megjön usabol előre és hátra. És hasonlók . Én is így veszem.

De ha törik. Baj van

2021. okt. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!