Melyiket vennéd Infiniti Q30 -át 2019/2020 vagy a legújabb, full extrás Renault Megane -t?
Nagyjából azonos az áruk:
A linkelt Infiniti 10,690,000 Ft, kedvezményesen…
A Renault, meg tényleg az összes extrával, full újonnan 10,790,000 Ft.
Ti inkább melyiket vennétek és miért?
Nehezen tudnék én is dönteni. A SUV-okat, vagy csak SUV-osított autókat nem igazán kedvelem. A Megane kívülről nekem nagyon tetszik, de a beltere kevésbé.
Az Infiniti dízel és használt. A Megane is használt? Milyen motoros? Kevés az infó. Talán az Infiniti felé húznék, a dízelmotort ki is tudnám használni, mert nem városon belül járkálok nagyrészt.
Köszi a válaszokat!
Az Infiniti sem használt, 4200 km van benne összesen.
2019-es évjárat, 2020.03-as forgalomba helyezé.s és van benne 4200 km, de nem használt?! Biztosítást is "használt autóként" tudsz majd rá kötni. Előny lehet, hogy gondolom gyári garancia van még rá.
Hm... ahogy nézegetem, talán továbbra is ennél, az Infinitinél maradnék. De valóban nem könnyű dönteni, vannak érvek mindkettő mellett.
Közben megnéztem a lekérdezőben. Furcsa, hogy 2019.12. havinak írják, forgalomba helyezés 2020.03 az általad linkelt oldalon, de 2019.11. hónapban rögzítették az óraállást. Amikor elvileg még le sem gyártották az autót... De lehet ez csak elírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!