Nissan Juke szép vagy csúnya?
Figyelt kérdés
Elfogadnád? Esetleg van is? Nektek tetszik?2021. okt. 20. 17:31
11/23 anonim válasza:
Valamivel egyedibb mint a többi tucat SUV,de nem tartom szépnek inkább csak szokatlan.Van akinek már ez is elég.
13/23 anonim válasza:
Se nem szép, se nem csúnya, Érdekes és formabontó. Nekem tetszik, van karaktere, nem olyan autó aminek meg kell nézni az elején az emblémát hogy tudjam ez melyik márka típusa is.
Nekem nem kellene, egyszerűen azért, mert az én igényeimhez nagy.
14/23 anonim válasza:
Számomra olyan mint egy béka, amit először szétcsaptak egy lapáttal, majd megpróbálták újra békaformájúra gyurmázni a pacnit :D :D
15/23 A kérdező kommentje:
14es hihi.... Engem valami groteszk, komolytalan rajzfilmfigurara emlekeztet...kivancsi voltam, mit gondol rola a nagy tobbseg
2021. okt. 20. 20:28
16/23 anonim válasza:
Szerintem hányingerkeltő. Pedig a szénné fikázott Multipla tetszik nekem.
17/23 anonim válasza:
"Nissan Juke szép vagy csúnya?"
- igen.
Egy kocsi szépsége még szubjektívebb, mint egy művészeti alkotásé.
19/23 anonim válasza:
Szerintem bűn ronda, úgy eleve a dizájn.
Mondjuk nekem a kategória úgy eleve nem tetszik. Ez a egész SUV őrület nagyon távol áll tőlem
20/23 A kérdező kommentje:
Most valaki komolyan sorra lepontozza azokat, akiknek tetszik vagy akik szerint ez egy szubjektív vélemény, amit nem lehet eldönteni ilyen módon? Ez annyira gyerekes srácok, komolyan. Véleményt kérdeztem, itt nincs jó és rossz válasz! Mindegyik hasznos!
2021. okt. 21. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!