Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ragaszkodnak az emberek...

Miért ragaszkodnak az emberek Magyarországon a kézi váltós autókhoz, meg a régi benzinesekhez?

Figyelt kérdés

Rengeteg országban már évtizedek !! óta szinte alap dolog az automata váltó, jártam több országban is ahol kézit nem is igazán tudják magabiztosan kezelni az emberek.

Ennek ellenére nálunk az automata váltó az valamiféle patásördög.

Mi az oka ennek?

Illetve miért ennyire durván elutasítóak az emberek a hibrid illetve villanyautókkal szemben?

2021. okt. 20. 17:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nehezen tudom értelmezni ezt. Még azt sem igen tudom elfogadni hogy tudsz visszaváltogatni, mert az is egy bizonyos teljesítmény alatt lófütty."

Pont hogy a kisebb teljesítményű autóknál kell gyakran visszaváltani, 140-300 lóerőnél már tök mind1....

2021. okt. 21. 14:56
 42/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy neked, ki mit szeret?
2021. okt. 21. 17:02
 43/43 anonim ***** válasza:
25 éves automata kocsim van 7-8 litert fogyaszt és soha semmi baja nem volt. Az automata attól megy tönkre ha nem cserélik benne az olajat vagy hidegen tapossák neki normál használat mellett kiszolgálja a kocsit. Persze vannak rossz konstrukciók mint a motoroknál de azokat kerülni kell.. Nem cserélném el újabb dsg vagy cvt váltósra mert egyik se jön be. A dsg meg drágább is ha elromlik.
2021. nov. 11. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!