Magyarországon miért van ekkora elterjedtsége a használt és régi német autóknak? Audi, Volkswagen, BMW? Csak mert egy újabb Japán Nissan note, vagy egy Honda Jazz illetve még a Suzuki is, meg SZERINTEM a fiat-ból is kilehet fogni újabbakat, jobbakat.
Most biztos le fognak pontozni, de azért ilyen sok a német mert azt hiszik, hogy az a jó.... hogy az az igazi autó, hogy jobb mint a többi, közben meg szerintem nem.
Igaz nekem is németem van de nagyon öreg merci.
Ha ne adj isten összetörne vagy felrobbanna akkor tuti valami japán szívó benzinest vagy szintén öreg dízel németet vennék.
Német ember nagy eséllyel német autót vesz és pár év után megteheti, hogy cseréli. Behozni meg onnan viszonylag egyszerű.
Magyar ember meg mindig azt nézte, hogyan vásárolhat minél kevesebb pénzből minél jobbat, ezért választ használt, de jó autót. És igen, nálunk akárhogy nézzük, megvan a maga presztízse az olasz, japán autókkal szemben, van alkatrész és relatív jól is néznek ki.
Amúgy szerintem egyre kevésbé jellemző a "németből hozott" technika, egyre több új, viszonylag új autót látok az utakon.
,, megfizethető áron"
Némethez? Megfizethető áron? Te melyik politikusnak vagy a gyereke, hogy neked azok az alkatrészárak megfizethetőek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!