Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Skoda Fabia...

Mi lehet a baj? Skoda Fabia 1.4 MPI

Figyelt kérdés

Van egy címben említett Skoda Fabia 1.4 Benzin MPI kocsim.

Olyan problémám jelentkezett mostanában hogy amikor reggel első indítás megyek dolgozni a kocsi simán indul minden oké, viszont amikor 16.:00kor indulnék haza....indítás után szinte rögtön lefullad az autó, 3-4 indításra indul el és utánna ha lámpánál állok stb. tehát alapjárat van akkor nem fullad le.

Mitől lehet ez?

Mi lehet a gond?

2021. okt. 19. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Szerviz, diagnosztika.
2021. okt. 19. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Huhh...erre nem is gondoltam.....
2021. okt. 19. 18:04
 3/7 krwkco ***** válasza:

Ha a motor elindul és utána lefullad, akkor a régebbi kocsiknál ez azt jelentette, hogy benzinellátási problémája van. A mostaniaknál, ahol az alapjárati motoron keresztül a kompjuter tartja az alapjáratot, lehet rossz szabályozás vagy elakadó alapjárati motor is.

Csak kiváncsiságképpen: A munkahelyedre megérkezve leállítás után azonnal újra tudod indítani?

Egyébként, ha nem lesz meg a hiba, akkor én várnék, amig súlyosbodik. Mert az ilyen hibát a szerelők nehezen, a pénztárcád nyitókódját meg könnyen találják meg.

2021. okt. 19. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Régebbi típus. 2003-as.

Az az érdekes hogy menet közben semmi gond tehát jól gyorsul megy mint a golyó és bírja egyenletesen a nagyobb sebességet is. Szóval nagyon érdekes. Gyujtaskor hallani az Ac pumpa indulását és járó motornál is hallani hogy jár. Szóval az nem hiszem hogy elromlott volna.

2021. okt. 19. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :)

Igen munkahelyre érkezve utánna rögtön tudom inditani. De délutánra előjön ez a jelenség, nem tudom miért.

2021. okt. 19. 21:24
 6/7 krwkco ***** válasza:

Egy buta ötlet, de tudom hogy más autónál volt már ilyen. Az üzemanyagrendszer nem tartotta a nyomást és az üzemanyagvezeték közel ment a blokkhoz. Amikor az autót leállították, a vezetékben nem áramlott az üzemanyag. Ezért szép lassan felmelegedett és a nyomás hiánya miatt buborékok tudtak benne keletkezni.

Szinte 0 az esély, hogy itt is ez van, bár a hideg-melg állapot és az időzítés stimmelne.

2021. okt. 19. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Hmm..érdekesnek hangzik.

De ha nem változik lehet tényleg még várok vagy valami és aztán szerelő ha nem javul vagy ilyesmi.

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. ;)

2021. okt. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!