Használtautó vásárlásnál, csak leírásnál nálatok mi a kizáró tényező?
Állapotfelmérésre van emberem, de megkért, hogy szedjek össze pár autót ami szimpatikus leírás és képek alapján, hogy egyszerre letudjunk párat. (Jogos kérés, nem fizetek neki, jóbarát az illető, nem játszok az idejével).
Nem akarom leírásokkal is rabolni az idejét, szóval gondoltam rabolom vadidegenekét a neten 🙂 köszi ha válaszolsz!
Melyik fontosabb, hogy újabb autó legyen vagy hogy kevesebb kilómétert futott eddig?
Családi autó, 3 ajtós butaság lenne ugye?
Azt írják a neten az okosok, a benzines a jó a dízel kuka, ez mennyire igaz?
Azt a tanácsot kaptam, hogy 1.2-es hengerűrtartalom alá ne menjek, melyik az ideális ahhoz, hogy keveset fogyasszon?
Mely márkákat nézegessem? Arrafelé amerre lakok (külföld) pl egy 2014-es Renault Clio és egy Ford Focus között óriási különbség van árban.
Mely autók az abszolút felejtősek?
Tényleg köszi, ha tudsz segíteni, a negatív kommenteket kérlek hanyagoljátok.
@10: Érdemes. Már lassan úgy hangzom mint egy Hyundai dealer aki szeretne eladni neked autót, de engem tényleg nagyon megfogott, pedig drágább és luxusosabb saját autóink vannak itthon, de amikor megkaptam cégesnek azt a Kiát, nagyon meglepődtem.
Sokaknak a dizájn az, ami nem tetszik bennük, "unalmasak", talán van benne valami (bár a legújabb modellek már erre is rácáfolnak, de most nem azt keresed), viszont megéri ezt a kompromisszumot az, hogy tényleg általánosságban kiforrott és megbízható technika van bennük, illetve bírják a strapát, nem kopnak-fogynak el már 150e km után, mint elég sok akár drágább modern autó. Nekem mondjuk nem volt bajom a kinézetével, pedig egy tipikus céges fehérke volt.
Egyébként aki elkísér megnézni a kiválasztott autókat, annak is Kia van, ő is mondta hogy nézzek olyat, viszont a Kia kicsit borsosabb áron van. A Hyundai (amire azt mondtad Gizike Gőzeke) az meg egy fokkal olcsóbb.
Már csak le kell csekkoljam az adó-biztosítás édeskettest mindegyik autónál ami megtetszik és az ára is jó.
"A Hyundai (amire azt mondtad Gizike Gőzeke)"KIA
A gyártó ugyanaz szerintem:Kórea
A Corsa a mérete miatt talán bem ideális családi autónak.
Nem megodhatatlan, de ha lehet inkább válassz nagyobb méretű autót, ahol nem csak a gyerek fér el hátul, de a csomagoknak is van helye (feltételezve, hogy van szükség arra us)
Messziről indulsz, kérdező... 😃
1: döntsd el mire kell az autó. Mennyit használod majd, azzal jársz-e dolgozni, vagy csak hétvégén veszed elő? Hányan fogjátok használni? Stb...
2: mennyi a keret rá?
3: mik azok amik mindenképp kellenek (pl: klíma) és mi az ami akkor is undi, ha ingyen adnák.
Ezekre ha van válasz, akkor már lehet szűrni.
Találtam pár jónak tűnő autót. A Hyundai I40 is jó?
Pontosabban 2014 Hyundai i40 1.7TD Style (136ps) Blue Drive Estate 5d
Mit jelent a 136ps?
Nagyon szép autó, ha néztem félre akkor £30 az éves adó rá ami semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!