Eladó autóknál ha 1-2 hónap műszaki van rajta, az kizáró tényező ha venni szeretnél autót?
igen.
Ha az eladó nem tudja rá megcsináltatni a műszakit eladás előtt, akkor azzal komoly baj van.
#1 Ki beszélt itt arról, hogy nem lehet megcsináltatni?
Arról nem is beszélve, hogy a műszaki lejártát megelőző 30 napban vizsgáztathatod. Az 1 hónap. A kérdező azt írta, hogy 1-2 hónap. Ha 1-2 hónap múlva jár le a műszaki, akkor az eladó akkor sem tudja levizsgáztatni, ha patika az autó és nagyon akarja, mivel még nincs 30 napon belül.
#3: nem. a 30 nap lejárat előtt annyit jelent, hogy akkor az eredeti lejárati dátumtol számítjak a 2 év érvényességet.
Bármikor levizsgáztathatod, ha neked jól esik akár havonta is.
önmagában nem
én vettem így autót, 4 évesen, eladták mert lejáróban volt a gyári garancia rajta és ezzel egy időben a műszaki is, volt még rajta kb. 2 hét műszaki amikor mentem érte (bár kialkudtam egy műszakit még hogy nekem már ne kelljen vele foglalkoznom)
azóta is hibátlanul szolgál
Ugyanazt kel megnézni rajta, mint bármelyik idős használt autónál. Hogy a rozsda miatt károsodott-e a küszöb, az alja, a tornyok, a nyúlványok.
És jelez-e környezetvédelmi hibát a kiolvasás.
Ha egyéb okból bukik meg, pl. fék, lengéscsillapító, gömpfejek, szilentek, azon nem segítene az sem, ha lenne még rajta 1 év vizsga. Akkor a következő vizsgánál kellene ezeket kicserélni, hogy 5-10 évig még jók legyenek.
Véleményem szerint ha 2 hónap múlva lejár a műszaki, akkor már én inkább addig nem hirdetném, műszaki után többet lehet kérni érte.
Ha mégsem várja meg akkor azzal valami gond van amit persze nem mond el, majd rájön a vevő a műszaki vizsgán.
> "Ha mégsem várja meg akkor azzal valami gond van amit persze nem mond el, majd rájön a vevő a műszaki vizsgán."
^
Két válasszal korábban már rácáfoltak, de gondolj amit akarsz.
Úgy nehéz bármilyen választ adni ha közben nem vagy hajlandó elolvasni, mert write only módban tolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!