Téligumiban Barum vagy Hankook a jobb választás?
Nekem Barum-al nincs tapasztalatom, viszont Hankook-ot soha a büdös életben többet nem veszek.
Anno rám beszélte a gumis milyen jó ár/érték arányban, akkoriban egy Audi A3-asom volt és egyszerűen a hóban nem bírtam elindulni a zsír új gumival.
Még ilyen ezer éves Transporter is röhögve kielőzött. Végül megsajnált két srác és megtolta annyira a kocsit, hogy valami tapadása legyen.
Egy rémálom volt! Azóta mindig csak prémium gumit veszek (Dunlop, Pirelli, Good Year, Continental) ezekkel nem volt ilyen problémám. Sőt a Continental-al annyira elégedett vagyok, hogy most a téli és nyári gumim is az!
A Barum egy alsó-középkategóriás abroncs, a Hankook meg felső-közép. Hankook-ot még nem használtam, de Barum-mal nem volt bajom, igaz az nyári volt, nem téli.
De amúgy nézz teszteket és dönts az alapján. Én pl. az ADAC teszt alapján Klébert vettem: második helyezett lett téli gumiban, pedig nem prémium márka és nem is nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!