Újonnan egy Suzuki Vitara 1.4 Hybrid jó választás lenne? Valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
2021. okt. 6. 17:28
1/8 anonim válasza:
Ma már inkább valami villanyban gondolkoznék
2/8 anonim válasza:
Jól megy, jó az adaptív tempomat, elég kényelmes is, könnyű parkolni vele, de hidd el, fogyaszt is... a 7-7.5-es fogyasztást hozza simán. Mild hibridtől sokat nem lehet várni.
3/8 anonim válasza:
Nem rossz, de ezen az áron már sok egyéb lehetőséged is lenne.
Nagyobb gond, hogy hibrid nem lesz értékálló. Helyedben inkább pár éves, sima benzinest vennék, vagy valami más autót.
4/8 anonim válasza:
Nekem fáj a derekam ezekben.
Amúgy, jó autók.
5/8 Farkas999 válasza:
Ár-érték-felszereltség-szervízköltség vonatkozásában a legjobb a piacon a Vitara és az SX4 Scross.
Ha a véleményekre és az előnyökre, problémákra részletesen kíváncsi vagy, akkor érdemes szétnézni az 5 Suzuki csoportban a Facebookon. Én a több hónapos keresgélés, olvasgatás, tesztvezetés után, 6 potenciális jelölt közül, év elején az SX4 mellett döntöttem, amire 8 hónap után azt kell mondanom, hogy a legjobb döntés volt. A fogyasztás 6,5 körül van, pedig szeretem nyomkodni a gázpedált
6/8 anonim válasza:
Sx-4 olcsóbb, nagyobb. Volt használtan és (most) újonnan vett suzukim 7 év 100.000+ kilométer 0 meghibásodás. A huszonévessel 0 lerobbanás volt.
7/8 anonim válasza:
#5 Fogyasztással azért vitatkoznék... nem is a legkényelmesebb, képes már 240 km alatt törni a popóját az embernek, zajos is eléggé, úgyhogy úgy óvatosan csak, de kimondható igen, jó autó.
8/8 leander0101 válasza:
Az a helyzet hogy néha visszafelé kell fejlődni az 1.6 szívónak nincs párja kimegy a világból magas szervízköltségek nélkül!Pont ezért ilyen értékálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!