Mercedes R osztály (2. generációs) mennyire jó választás napi, nagyrészt autópályás használatra?
1) Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy nagyon drága a fenntartása. Évi 1-1,5 millió-val elég erőteljesen fölé lőttél :D. Hajlamos az ember azt hinni, hogy úristen Mercedes, csillagászati összegek. Nekem lassan 3 éve van egy 10 éves benzines C osztályom. 3 év alatt a kötelező szervizen kívül nagyjából 100 ezer forintot kellett ráköltenem, mind a 2 típushiba orvosolása volt. 3 év alatt.
2) Nem tudom mit tud egy ilyen R osztály, amit ne tudna egy E kombi mondjuk. Cserébe ez rondább :D
3) Autópályás használatra ahhoz hogy egyedül menj, hót felesleges egy ekkora autó. Ez azoknak van, akiknek van 3 gyerekük és állandóan plafonig pakolják az autót. Ha te 90%-ban egyedül jársz autópályán dolgozni, arra nem kell szerintem R osztály.
Nem tudom neked van-e családod, ha igen mekkora, vagy mennyit utaztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!