A használtautó.hu-n ugyan mit akar jelenteni a "hölgy tulajdonostól" megjegyzés?
Figyelt kérdés
De most komolyan2021. szept. 30. 23:55
11/12 anonim válasza:
Szomszéd idős néninek van egy VW polója, újonnan vette úgy 20 éve. Kívül belül patika az autó, csak éppen előtte kétütemű Warburgja volt, és talán van aki tudja anno hogy indultak ezek. Padló gázzal. Nos ez a polo is mindig így volt indítva. Biztos jót tett a csapágyaknak.
12/12 anonim válasza:
Én már rengeteg embert vittem a kocsimmal, férfit-nőt is.(munkatársak, rokonok, ismerősök). A férfiak egy-két kivétellel a használatnak megfelelően viselkedtek. :D A nők nagy része meg úgy, hogy a létező alul lévő műanyag elemen végighúzta a sáros cipőt, bavágta az ajtót, mint ha klozetajtó lenne, elkezdett enni, összekoszolt mint 20 km alatt. Jó, lehet én is érzékeny vagyok, de tény, a nőknek a lakás kinézete fontosabb, meg az ottani rend, az autó nem számít náluk házi kedvencnek. Még a szerencsétlenebb férfiaknak is több van fogalma van a technikáról, a baljós zajokról pl. És az életszerű is, hogy a nők máshoz értenek jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!