Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyi lenne...

Szerintetek mennyi lenne ennek a sérülésnek a javítása ? A kép a megjegyzésben.

Figyelt kérdés

Itt lenne a kèp:

[link]

2020. júl. 12. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Lökhárító?

Lehet, egy 20-30-ból megállna, ha nagyon szépre szeretnéd.

Nem olyan szépen, de még 2 méterről se lenne észrevehető, egy mezei szerelő max egy 10-esből megcsinálja.

2020. júl. 12. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is max 20-ra tippelek ha szakival csináltatod. De ha adhatok egy tippet a kevésbé tökéletes megoldásra: Tescoban kapni javítót, bár nem tudom hogy ebben a színben van-e, ha jól látom ez egyedi szín.
2020. júl. 12. 21:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. júl. 12. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Számolj egy 20-assal, az elem újrafújására. műanyagalapozó ilyenek.. a szín jó. :)
2020. júl. 12. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha jól látom (a rendszám miatt) akkor ez első vagy hátsó lökhárító. Az műanyag, ebből kifolyólag nem kell aggódni a rozsda miatt, nem kell ellene védelem, ezért szerintem ha lekaparod a felrepedezett részeket, egy javítóval te is ki tudod javítani. Valóban van a Tescoban, ráadásul ha jól tudom ezer forint környékén van az ára, de ilyen színben nem biztos hogy lesz.
2020. júl. 12. 22:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Öö... lehet én vagyok a hülye, de én megnézetném a rögzítéseket, mert ez nem olyan kicsi ütést kapott
2020. júl. 12. 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Aha, pont jó lesz oda egy 6 árnyalattal elütő ecsetelő.. hát ha igénytelen a csaj,akkor tényleg, ha igényes akkor NEM.
2020. júl. 12. 23:12
 8/15 anonim ***** válasza:

“ Aha, pont jó lesz oda egy 6 árnyalattal elütő ecsetelő.. hát ha igénytelen a csaj,akkor tényleg, ha igényes akkor NEM.”

Ilyen körmökkel minek tippelnéd?

2020. júl. 12. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha csak fújni kell akkor 25-30 körül fújják. De képen nem látom, hogy sérült-e. Szerintem igen. Akkor meg lehet 3-szor ennyi a javítás.
2020. júl. 12. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezt olyasmi sérülésnek nézem, mikor valaminek nekimegy az autó, a lökhárító behorpad, és amikor visszarugózik, a műanyag visszanyeri az alakját, viszont a festék megreped, és felhámlik rajta. Tescós ecsetelővel kijavítva egy kilométerről is látszani fog, egy kisebb maszek kb 15-20 körül javítja ki. (nem szakszerviz vagy valami flancos szerviz)
2020. júl. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!