Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adásvételi szerződés megjegyzé...

Adásvételi szerződés megjegyzés rovatában az eladó vállalta, hogy a pótkulcsot, ami nem volt nála helyszínen 3 napon belül átadja, ami így 2 hónap után nem történt még meg. Folyt. Bent| Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Az egész apropója, hogy majdnem elhagytam a kulcsomat..

Mi a teendő ilyenkor, többszöri megkeresésre is csak ígérget, az adásvételi megjegyzés rovata tartalmazza a 3 napot, lassan 2 hónap telt el, 2 szer kerestem azóta, telefonon és sms-ben is, csak ígérgetést kaptam.

Tekinthető ilyenkor semmisnek az adásvételi, mit lépjek?

2015. júl. 7. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Két krúzolás közben elmész hozzá egyik este, becsöngetsz és elkéred a kulcsot.

Ha távirányítós/immós kulcs volt, lehet már el is adta, egy gyári távirányítós kulcs 40 ezer Ft körül mozog.

Valahogy pendítsd meg neki, hogy láttál valakit ólálkodni az autó körül, szóltál a rendőröknek is, ők pedig megjegyezték, hogy a pótkulcs és a vevő címének ismerete, néhány embert képes a lopás útjára csábítani! Ha pedig nagyon gyorsan átadja a pótkulcsot, azzal tisztázza magát a gyanú alól!

:D

2015. júl. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!