Az alany egy Ford Mondeo (MK3, 2.0 tdci) és az a probléma hogy 60 felett el kezd rázni az autó. (Többi a megjegyzésben)?
Előzménye az volt hogy a külső féltengely szét csúszott menet közben de az ki lett javítva, de azóta 60km/h-tól ráz és zajosabb is lett 2500-as fordulat felett gyorsításnál valószínűsíthető a váltó.
Kinyomott kuplungnál menet közben megszűník minden probléma, illetve üresbe téve menet közben csak sebességben ráz de minden fokozatban.
A differenciálmű károsodhatott vagy esetleg a belső féltengely?
ui.:Köszönöm hogy elolvastad :)
A tengely végén van egy rögzítő gyűrű (seeger gyűrű szerű) ami meggátolja hogy a tengely és a csukló szét csússzon.
Az valószínű eltört, mert megemelve az autót a helyszínen annak a darabkáit találtam meg a zsírban
Jaa ertem, ez elofordul de en eddig csak akkor lattam ilyet, amikor volt valami mellette. Egy nagy utes vagy katyu, ilyesmi.
Egyebkent ha elszabadul ott a feltengely csunyan oda tud verni a diffinek.
Az lesz! Holnap megemelem és átforgatom.
Igen pontosan ezért nem értem a helyzetet hogyha oldom a kapcsolatot a hajtással akkor megszűnik a probléma még is onnan érződik a hiba forrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!