Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek sok probléma lesz...

Szerintetek sok probléma lesz vele?

Figyelt kérdés

Meg akarom vásárolni ezt az autót mindennapi használatra.

[link]

2021. jún. 3. 18:26
1 2 3
 1/21 crudy ***** válasza:
30%

Hát...

Tudni kéne milyen állapotban van, ugyebár.

Az a legendás v6-os motor nem annyira legandás, nem volt az egy jó motor. A gm váltók ami olyan puhán vált egyenesen szarok voltak. A fogyasztás netto hülyeség.

Ha mondjuk vigyáztak rá akkor is van fentarátasa és az problémás. Szerelőt találni aki ért hozzá, minden csavar colos, alkatrész nincs, szóval szívás. Ha esetleg az eladó téved egy picit és mégsem volt annyira jó gazdája akkor nagy szopás is lehet.

2021. jún. 3. 18:35
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Veled van sok probléma.
2021. jún. 3. 18:36
 3/21 A kérdező kommentje:
Én pont azt olvastam, hogy a 3800 köbcentis a legjobb választás motor szempontjából.
2021. jún. 3. 18:37
 4/21 A kérdező kommentje:

Miért?

2021. jún. 3. 18:37
 5/21 crudy ***** válasza:
94%

A letgjobb választás ha buickot akarsz, az nem biztos a legjobb, ha autót akarsz.

Ebből a regalbol volt mág kis v8, szerintem az lenne a elgjobb választás, de olyat nyilván nem találsz

2021. jún. 3. 18:47
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Elengedném a témát. Szerelők nem ismerik a típust, alkatrész eláttás erősen kérdéses.

a v6 egyáltalán nem olyan jó ebből a motorból, gondolom ez azoknak szólt a hirdetésben akiknek fingjuk sincs erről az autóról. v8 jobb volt. 30 éves gm automata váltó is karcos szerintem, nem azt mondom hogy olyan szarok voltak de van egy határ aminél azért már ezek sem megbízhatóak.

A leírás szokásos bullshit. Fogyasztását nem vágom pontosan, de kizártnak tartom hogy ennyiben megállna. Vigyáztak rá meg nettó zsákbamacska.

Nem tűnik a hirdetés alapján rossznak, de nagyon zsákbamacska autó. Ami nem gond egy astránál, mert minden utcában van egy ember aki szét tudja kapni neked, meg össze is rakni + végtelenített mennyiségű alkatrész van hozzá. Egy ilyen autónál pedig nem így van.

2021. jún. 3. 19:09
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez a hirdetés full kamu,akár 7,5 literes fogyasztás egy 25 éves 3,7 literes V6-os motorral,4 fokozatú automatával??Ezt ugye senki nem hiszi el,egy 1,4-es megeszik ennyit fele ekkora autóban ha kicsit dinamikusan vezetsz,aki ilyet elhisz az meg is érdemli,ez után a többi leírt dolog hitelét veszti.

A típust nem ismerem de alkatrész biztos nem lesz minden sarkon és nem Suzuki áron lesznek itthon,szakember meg végképp nem,ha valami specifikus dolog elromlik valószínűleg csak repülnek a tizesek,százasok.

Hobbi autónak jó lehet ha annyira tetszik a típus de napi járósnak azonnal felejtsd el mert borzasztó nagyot fogsz vele szívni.

2021. jún. 3. 19:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Számomra patika állapot kívül-belül. Lehet, hogy naiv vagyok, de elhiszem a leírást. Ő vezeti, csak tudja, ráadásul miért hazudna ekkorát, mikor bármelyik leendő vevő kipróbálás közben úgyis rájönne a dolgokra. Például, hogy puhán vált a, váltó. Ez úgyis kiderül. Nyilván, először oda kell menni, ki kell próbálni, menni kell vele. Alkatrészeket már néztem a Unix oldalán, vannak azért szépen, de az igaz, hogy talán drágábbak. De ez nem is a legfontosabb része számomra, mert ismerek USA autókhoz bontókat itthon, van több is.
2021. jún. 3. 20:55
 9/21 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az autó ára tűnik fel. Ennyire olcsó egy ilyen autó, ilyen állapotban.
2021. jún. 3. 20:57
 10/21 anonim ***** válasza:

Eleve nem vennék ilyen szöveggel hírdetett autót, agyon van dícsérve, tiszta nepper szöveg, hibákról szó sincs, a km is gyanus, gondolom nemrég hozták be, mondjuk 5 éve 100.000km-el, az azt jelenti, hogy Amerikában 20 év alatt mentek vele 100 ezret, 5000km/év ami ott egy hétvégi kiruccanás a rokonokhoz.

Ez akkor eszik 7.5 et ha felhúzod egy dombra és begurulsz motorfékkel, a reális inkább a 15-20 liter, ha 15 el számolunk egy évi 10.000kmt az 660.000ft/év csak üzemanyagra.

2021. jún. 3. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!