Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek sok probléma lesz...

Szerintetek sok probléma lesz vele?

Figyelt kérdés

Meg akarom vásárolni ezt az autót mindennapi használatra.

[link]

2021. jún. 3. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Értem. És akkor mi a kérdés? Ha már eldöntötted akkor vedd meg.

Ez ennyibe kerül. Nagyon szűk a piaca

2021. jún. 3. 21:02
 12/21 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, így már értem, vagy te árulod ezt a fostaligát vagy csak trollkodsz.

Ez egy örök darab, egyszer megvetted többé nem tudod eladni

2021. jún. 3. 21:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Második autónak jobb lenne? Főleg hétvégenként, jó időben elővenni, gurulgatni vele, visszaadná valamennyire az amerikai érzést. Egyébként én sokszor a leírás megfogalmazását is nézem, helyesírás, ilyesmik. Abban is jó az emberünk. Aki figyel a helyesírásra, az talán más dolgokra is ad, odafigyel az életben. Rendbe is tett rajta ezt-azt. Tehát gondoskodott róla, de ez látszik is a képeken. Egy 1994-es autóról beszélünk, nézzétek meg az ülések állapotát. Vannak olyan alkalmak, mikor az ember alig akarja elhinni, hogy milyen jó autóra talált korához képest, és ez olyannak tűnik.
2021. jún. 3. 21:16
 14/21 A kérdező kommentje:
És még az ára is kedvező.
2021. jún. 3. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem kell minket meggyőzni, nyugodtan vedd meg.
2021. jún. 3. 21:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Vasárnap gurulgatni :)) ez egy tök átlag lelakott amerikai tömegautó, semmi legendás nincs benne, kb olyan mintha egy amerikai egy 1.4-es f astrával gurulgatna Palm Beachen, mert az visszaadja az europai érzést
2021. jún. 3. 21:27
 17/21 crudy ***** válasza:
Annyira meggyőző vagy, hogy lehet, hogy én veszem meg.
2021. jún. 3. 21:34
 18/21 A kérdező kommentje:

Nekem van már egy amerikai autóm, ami kint van bejegyezve, amerikai a rendszáma is, de itt használom. A különbség, hogy azt az autót ismertem, mielőtt megvásároltam. A cél, hogy ezt is megvásároljam, kivigyem az USA-ba, majd egy idő múlva visszahozzam szintén amerikai rendszámmal. Hidd el, nem kell legendának lennie egy autónak, hogy érzést adjon vissza. Amúgy meg szokták mondani, hogy minden (de legalábbis a legtöbb) amerikai autó egy legenda.

2021. jún. 3. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze, megveszed itt 2500 euróért, majd kiviszed 2000 euróért, ráteszel 1000 eurót, hogy legyen ameeikai rendszáma majd 2000 ért visszahozod...értem, de akkor miért nem veszel ott egyet 500 dollárért?
2021. jún. 3. 21:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Az maradjon az üzlet titka.
2021. jún. 3. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!