Érdemes már most elektromos autót venni?
"amíg a sok majom sapkában a hidegben dideregve járatja a motort hogy kezdjen fűteni a kocsi addig te beállítod hogy mikorra legyen meleg és a kellemes hőmérsékletű autóba ülsz be a téli hajnalon."
Azé' az állófűtés már elég régóta jelen van szinte minden modellben, csak hát a többség nem kéri extraként, mert valójában kb semmi értelme sincs.
Én biztos vennék ha lenne pénzem.
Voltam teszt vezetésen és a Dacia Spring nagyon jó hatással volt rám.
Eszméletlenül jobb vezetni mint akármelyik autót, még az automatától is kényelmesebb.
És hiába papiron kevés a LE, de piszkosul gyorsul így is.
Amire nekem kell és használom az autót egy hétig eljárok vele egy töltéssel. Sőt még nem is megyek annyit sem.
26-os mint már írtam neked elég pénzzel bármi bebizonyítható,akár az is hogy a nap amúgy tök hideg...
De látom az agyadig nem jutott még el csak fújod a x@rságaidat....
Mellesleg kérdező nem, nem érdemes, és az elkövetkező 10-20 évben egészen biztosan nem is lesz az.
Zöldebb meg sosem lesz.
#26: "Villanyautósok" yt csatorna, igazi független forrás XD
Csak miheztartáshoz: a dízelek fénykorában azzal nyertek piacot, hogy nem szennyezik annyira a környezetet, mint benzin. Igen, bebizonyították, hogy ez így igaz. Mert be lehet, ha csak CO2 kibocsájtást nézzük, tényleg nem szennyez annyira...
A "zöld" energiával ugyanez a helyzet. Vízerőművek CO2-t termelnek, légerőművek tizedelik a madárállományt és a lapátokat nem lehet újrahasznosítani, a naperőművek újra felhasználásra szintén nincs megoldva. Egyedül a geotermikus amiről nem tudok rosszat, de azt meg nem nyomatják annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!