Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Mazda 6 skyactiv dízel...

A Mazda 6 skyactiv dízel motorja megbízható, ha az ismert tipushibái javítva vannak?

Figyelt kérdés

2014 körüli, végig márkaszervíz által karbantartott, -beleértve a tipushibák kijavítását- autót néztem ki, 200 ezer kilóméterrel, automata váltóval.

Ti be mernétek vállalni? Évi 25.000 km megyek, nagyrészt autópályán nagy tempóval.

Szakszervízbe hordanám az autót.

2021. szept. 19. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A márkaszerviz ritkábban cserél olajat és mazdaban valtoolajat se cserél mert nem kell.

Én a garancia vége óta nem viszem márkaszervizbe. Semmi értelme, megvan minden számlám,olajokrol, etc igy hihető ha volt olajcsere. Más baja meg nem volt meg.

Váltó olaj csere lesz hamarosan mert 100e km lesz benne

2021. szept. 22. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 140-nél cseréltettem úgy, hogy én vittem a Xado 75w-80-at, manuális 6 fokozatú váltós Skyactiv 3-as-ban, fék folyadékot is vittem cserére, így volt egy 20-as egy "noname" szervízben.
2021. szept. 22. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem automata van, ott a ravenol-nak van olaja, vagy gyári de gyanús hogy aisin-nek is van.

A gyari füzetben van a feltöltési hőmérséklet is hát ez a nehezítes

2021. szept. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!