Megéri megvenni ezt az autót?
2021. szept. 12. 22:13
1/13 anonim válasza:
Meg. De alkudd le 400-ra. Minden csajt meg fogsz dugni benne.
2/13 anonim válasza:
Egy 206-os ennyi pénzért szerintem kicsit túlzás,sokkal olcsóbban szoktak menni,de még ha valós a km-er állása is akkor is kicsit le kéne alkudni belőle.
3/13 anonim válasza:
HA valós a km akkor szerintem megéri.
4/13 anonim válasza:
Hát... abból a szempontból megérheti, hogy tényleg jó állapotúnak tűnik.
Viszont alig van benne extra, és kicsit még túl is van árazva. A klíma hiánya már 450-500 ezres autónál is kicsit fájó dolog lenne nekem.
5/13 anonim válasza:
Ha a klima nélkül neked jó, akkor 400-at adj érte és kész.
6/13 anonim válasza:
Első autónak jó ez :) Alkud le a klíma hiánya miatt 400ra és kész.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. szept. 13. 21:44
8/13 A kérdező kommentje:
Meglep ez a sok lepontozás.Főleg hogy nem mesélik el a saját nézőpontjukat.
Mindenkinek hasznosat nyomtam.. Csak hogy tiszta maradjak,azért írom...
2021. szept. 14. 20:21
9/13 anonim válasza:
Vannak, akiknek ez a "hobbija" - ugyanazok, akik Facebookon is nyomják a nevető fejet mindenre, de egy értelmes mondattal megindokolni hogy miért vicces / helytelen amire reagál, az már nem megy. :)
10/13 anonim válasza:
Hát öreg, lassan negyed százados, puritán, francia, alul biztosan rohados, szóval halmozottan hátrányos helyzetű tragi bugi, megbánod ha megveszed. Ez a típus aztán tartogathat bőven meglepetéseket, és nem éppen pozitivakat. Kényes és költséges hátsó híd, problémás elektronika, ennél szinte csak jobb ajánlatok vannak. Ha nem akarod megutalni jó időre az autózást, akkor a 206-ost gyorsan elfelejted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!