Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 316i (ti) 5 vagy 3 ajtós...

BMW 316i (ti) 5 vagy 3 ajtós 1997-99-es évjáratú autót megéri megvenni, illetve mire kell figyelnem?

Figyelt kérdés

350-450,-Ft

Ebben az árkategóriában nem várok csodát. Kuplung, váltó, motor működjön. Nem érdekel a kasztni állapota, se a futómű kopogása. Se a fékek állapota. Ezek számomra javíthatók. A motorba ne kelljen belenyúlnom.

Érdemes-e vennem ilyen bmw-t. Van hozzá még alkatrész?

Típushibái mik vannak? Napi használatos autó lenne. Mégis másodlagos autónak.

Tapasztalatokra lennék főképp kíváncsi.

2021. szept. 7. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mire kell figyelni? Ilyen kocsinál mindenre is. Szinte csak romhalmazokat találsz ennyiért.
2021. szept. 7. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi pénzből E36-ból és E46-ból is a legalját kapod. Maradjunk az E36-nál. Ennyi pénzből a 3 ajtós Compactot ajánlanám, kevésbé keresett autó, nyomottabb áron lehet csak eladni, ergo talán jobb példányokat találhatsz köztük, de csodára itt se számíts. Rozsdásodni nagyon szeretnek ezek már, hátsó futómű bekötési pontjai elgyengülnek és kiszakadnak, lakatos meg tudja erősíteni. Motorikusan és elektronikailag még nem túl bonyolultak, de a sok kilométer és az olajfogyasztás már biztosra vehető. Én ennyi pénzért vennék egy jó Skoda Fabiát, olcsó, és meglepően jó kisautó, második autóként használva filléres fenntartani.
2021. szept. 7. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak ha fanatikus vagy. És készülj fel, hogy kb. 1,5 millát rá kell költeni.

Ráadásul ez az 1.6-os motor már akkor gyenge volt, amikor kijött a gyárból. A BMW 4 hengeresei nem a legjobb konstrukciók.

2021. szept. 8. 06:41
 4/9 D. Brasco ***** válasza:
84%

Napi 4 kilóért akarok Bmw-t venni és mindegy mekkora foshalmaz a gép akkor is Bmw kell kérdés pipa......

Már csak azt nem értem minek kellett ezt kiírnod,hogy ha tényleg semmi nem számit vele kapcsolatban....tipushibák?ennek csak olyanja lesz......érdemes-e?hát hogyne,legjobb valasztas,keresve sem találnál jobbat.....

2021. szept. 8. 06:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont egy használt bmw-t nem éri meg venni.

Vagyis egyik autót sem éri megvenni, de a bmw az tiszta anyagi csőd.

Volt a rokonságba nem is egy és majdnem tönkre ment még a házasság is, csak vitte a pénzt és állandó veszekedés volt miatta.

2021. szept. 8. 07:12
 6/9 anonim ***** válasza:

A motorja tartós, vasblokkos, lehet javítani, alkatrész van bőven. A gond a kasztnival lesz. 10-ből 9 durván rohad, országúton ütközve kiflibe csuklik. Te leszel a felvágott közte.

A kocsi annak idején nem volt rossz. Ülés, utastér kényelmes, csomagtartó viszont kicsi. Emlékszem, a vele egykorú megane/ audi a4 100 literrel többet tudott.

2021. szept. 8. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Joó, akkor ezt kilőttem. Köszönöm a válaszokat. :)
2021. szept. 9. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egymillióért vettem de így is 300.000Ft költöttem rá (kopó dolgok) és még 300-400.000Ft kellene a kuplungra költenem.
2021. okt. 8. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Hidd el utána se fog az megállni, mert jön az újabb kiadás.
2021. okt. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!