BMW 316i vásárlás?
Ez a konkrét darab szerintetek szerkezetileg egyben van? Tudom, kicsi a motor, meg a BMW a 320-tól kezdődik stb. de én nem igénylem a nagy motort, csak kipróbálnék egy ilyen BMw-t, hogy milyen egy hátsókerekes autó, meg tetszik is kicsit a forma. Azt fogjátok sokan mondani, hogy ebben pont nincs meg az, amitől egy BMW olyan amilyen, de nekem ez is elég lenne.
Ez a típus egyébként tényleg egy faék egyszerű szerkezet, ahogy mondják? Meg hogy sokkal drágább fenntartani, mint egy hasonló korú F Astrat?
Durván rohadnak, de ezt leszámítva tényleg nagyon egyszerű technika a ma 10 éves autókhoz képest. Bőven van hozzá alkatrész, de kell is mert korából fakadóan bármi megadhatja magát.
Csapatni gyenge, munkába járni öreg (2-3000 km-ként tuti kihullik valami, 23 éves, ne legyenek illúzióid), olcsó hobbi autónak elmegy, főleg ha élvezed a szerelést és nem a pénztárca kényszerít rá.
Minek ez a valami ?
Kicsi a motor, kicsi a kaszni az meg hogy hátsókerék meghajtású az nem előny hanem pont hátrány.
Majd télen a hóban , jégen tudod meg hogy amikor többi simán elmegy , te csak farolsz és nem tudsz menni.
Meg én azt mondom hogy ha jó lenne az autó, akkor biztos nem adnák el.
De mivel nyilván minden baja van ezért jobb megszabadulni tőle.
"Majd télen a hóban , jégen tudod meg hogy amikor többi simán elmegy , te csak farolsz és nem tudsz menni."
ez óriási tévhit. Rendes gumival nincs ilyen, közel 10 éve csak BMW-im vannak... sose volt gond. De a többi igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!