Megéri megvenni ezt az autót? Mi a véleményetek róla?
Renault laguna 1.9 dCi Dynamique
Évjárat 2002
1870 kobcenti
120 lóerő
215 ezer kilométer van benne
Dízel
Az állapota normális, állítólag nemrég volt nagyszervize, és még durván 1,5 évig érvényes rá a műszaki.
500 ezret kérnének érte.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható ez az autó, megéri e megvenni? Egyébként azért szeretném ezt, mert viszonylag olcsó, 120 lóerő, és kinézetre is szerintem esztétikus.
Szerintem megéri megvenni. Nem rosszak Renault Dízel motorok.
Emlékszem, én is sok előítélettel mentem autót venni a feleségemnek.
Kikötöttük, hogy francia nem kell, és dízel se kell.
Erre mit vettünk? Egy Renault19 -est, persze dízel motorral.
És abszolúte nem bántuk meg azt a vételt. A fogyasztása pedig valami fenomenális volt.
De visszatérve a kérdésedre, azt ugye tudod, hogy állapotot veszünk.
Nézesd át egy szervizben vétel előtt a kocsit, nehogy belefuss valami komoly hibába.
Egy ilyen idős autónál persze leszek kisebb hibák, ez természetes.
És persze legyen a vételáron felül egy kis tartalék pénzed, egy karbantartásra is. (Olajcsere, új gumik esetleg, vezérlés csere esetleg, stb. stb.)
A 2-es Laguna nem túl megbízható. Motorikusan nem szokott vele gond lenni (nyilván az alap dízelmotoros alkatrészekre oda kell figyelni), elektronikával kapcsolatos hiba annál inkább előfordulhat.
Nézz utána fórumokon, Renault klubokban hogy milyen típushibái vannak. Ha azokkal együtt tudsz élni akkor hajrá, de sok türelem kell az autóhoz
1.-es válaszolónak.
Igen a Renault 19 még a megbízhatóbb autók közé tartozott.Egyszerü technika volt.Nekem is volt annak idelyén.Még talán szerettem is....
A lagúna az egy betegágy,egy fostalicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!