Megéri a legújabb (2019-es) Smart autót megvenni szerintetek?
Nézegettem autókat, és kíváncsiságból rákerestem hogy mennyibe kerülnek a legújabb 2019-es Smart autók. Az árukon picit meglepődtem, mert a legolcsóbb kétszemélyes Fortwo ára majdnem 4,3 millió Ft. A legdrágább Forfour (extrákkal növelt) ára pedig közel 8,8 millió Ft.
Elég sokat olvastam a Smart autókról, és szinte mindenhol az a vélemény, hogy nem annyira jó, és biztonságos autók.
Szerintetek a legújabbak sem jók? Egyáltalán megéri ennyi pénzért Smartot venni, vagy az árán sokkal jobb autót lehet már kapni?
Biztonságban kiválóak :)
Az utastér erősített titánium vázból van azt hiszem...
Elég csak törésteszteket megnézni, nem sérül az utastér.
De szerintem ennyi az összes pozitívuma az autónak.
Megbízhatóságra nem valami híresek.
Ha az ember kis autót akar városba akkor inkább egy Corsa.
#2. Egy szóval sem írtam hogy ilyet szeretnék venni 8,8 millió forintért, csupán csak kíváncsi voltam/vagyok hogy a legújabbak milyenek. Egyébként az már 4 személyes, a 4 millió forintos a kettő.
#3. A Toyota Yaris tetszik még nekem nagyon :) És róluk nagyon sok jót olvastam. A legújabbak 3-5 millió forint között vannak ahogy láttam.
Ennyi pénzből, sőt, majdnem a feléből sokkal jobb kisautókat lehet venni. Amik tényleg jó városi autók (persze nemcsak városban használhatók) nem pedig ilyen kis mini autók, amibe még egy rendes nagy bevásárlást se tudsz belepakolni. Pl. írták már a Corsát, az szerintem tökéletes. De van sok más lehetőség is.
Vagy 8,8 milláért már egy nagyobb autót is lehet venni.
Az alapárából már normális kisautót lehet venni, ésszerűen felszerelve.
A felextrázott árából meg lényegében bármit.
Ez egy nevetségesen használhatatlan imidzs autó, bár hogy kiben kelt pozitív érzelmeket, azt nem tudom.
Szerintem a videó alapján a Smartból lábak nélkül húzták volna ki az embert. Ami ennyire kicsi és könnyű, az nem lehet biztonságos, akármiből is készül.
Nyolc millióból már nyaralót is lehet venni. Smartot akkor vennék belőle, ha már tényleg nem tudnám hova rakni a pénzt. Kb. annyira lehet biztonságos, mintha biciklin ülve felvennél egy esőkabátot. A Smart is kb. ennyit tudhat: megvéd az esőtől. De ha a szembe jövő hülyegyereknek nem volt pénze tengelyenként egyforma gumikra, viszont büszkén vallja, hogy "nehéz a lába", esetleg, hogy "haladni akar", akkor nem városi tempóval fog átsodródni a te sávodba, és akkor már inkább ülj egy régi Volvóban, mint egy új Smartban. Elképzelni nem tudom, ki lehet a célközönsége, és hogy ők miért veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!