A Skodának miért van presztízse a Daciával ellentétben?
Mindkettő egy szoci autó volt, a dacia népszerűségben sehol sincs, a Skoda viszont igen.
Ennyit jelent, hogy az egyiket a VW gyártja, a másikat a Renault?
Egyébként meg a Renault talán a legjobb francia márka, az almárkája sem lehet olyan rossz....
A skoda nem presztizs azt tanuld meg.
De a Dacia van olyan mint a skoda.
A szoci időkben is a Skoda jobb volt, mint a Dacia. A román munkamorál nem való autógyártásra.
Ettől függetlenül, most a Dacia Logan lehetne olyan jó, mint a Skodák. De nem az. Amit én hallottam róluk, annak alapján ugyanúgy kerülném őket, mint régen a Daciakat. A Skoda meg gyakorlatilag a VW-nel, Audival egy szinten van. Az egy másik kérdés, hogy a mostani VW és Audi messze nem az a minőség, mint amit 20-30 éve jelentettek.
Amúgy nekem a japán autók a kedvenceim. :-)
A Skoda-ba jóval korábban szállt be a VW, van érdemi fejlesztés, és folyamatos, jelentős minőségjavulás volt az elmúlt két évtizedben.
Mellé nálunk a Dacia és a Renault is eleve rosszabb megítélésű volt mindig is.
Az a számomra undorító külseje a skodának az, ami másnak tetszik.
Mindegyiknek olyan ratyis eleje van, meg szép nagy mindegyik.
Nagyótó kell a Magyarnak.
A külseje miatt nem vennék soha skodát, pláne a motorjaik miatt(vw)
Anno volt egy felicia 1.9d, de gyorsan meg is szabadultam tőle, mert nagyon utáltam.
Olyan tipikus b.ziautó.
Most az a bajod, hogy nincs pénz Skodára, csak Dacia-ra? Vagy mi a gondod tulajdonképpen, hogy már a második kérdésedet teszed fel ez ügyben, csak máshogy?
Tegnap az volt a baj hogy drága a Skoda, most meg fikázod, hogy igazold magad, és hogy a Dacia az igenis f@sza autó?
Nem kell senkinek itt hittérítősdit játszani, ha valaki Skodát akar akkor vesz azt, ha van akinek a Dacia is megfelel, vesz azt és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!