Ennyire gáz egy régi szoci autóval közlekedni?
Figyelt kérdés
Egy 1988-as Skoda 120 az alany, egy-két ismerős szerint kész életveszély ilyennel közlekedni. Magam sem értem, mire akarnak célozni, vagyis értem, gáznak tartják. Az autót magam "szervizelem", semmi extra, pár kulccsal megjavítom, ha másért nem, ezért jó, hogy autószerelő a szakmám, de sajnos ezeknél a technikáknál megállt a tudásom, mivel nem dolgoztam soha autószerelőként. Napi 10 km-es munkába járásra használom, semmi másra. De valóban annyira gáz, hogy nem egy modernebb kocsiban ülök, amit hordhatnék a lehúzós szervizbe?2021. szept. 6. 03:11
1/19 anonim válasza:
Most néztem meg milyen is ez. Hát igen, ez tényleg gáz.
3/19 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de értelmes ember már nem használ ilyen autókat, max hobbiból szép vasárnap délutánokon. Egyrészt biztonsági felszereltsége nulla, szóval ha egyszer balesetezel és rosszul sül el számodra, akkor ne nagyon csodálkozz. Inkább már most kezdj el gyűjteni a kórházi kiadásokra. Másrészt meg jön a tél, hőszigetelés nincs, fűtés gyenge... 6 réteg ruhában akarsz majd vezetni?
4/19 anonim válasza:
Csak deszti vizet tegyél bele!
5/19 anonim válasza:
"De valóban annyira gáz, hogy nem egy modernebb kocsiban ülök, amit hordhatnék a lehúzós szervizbe?"
Miért kéne szervizbe hordjad?
7/19 anonim válasza:
Te nyugodtan járhatsz vele, de én ha mondjuk a kollégád lennék, és melóban felajánlanád hogy elviszel, nem szálnék be melléd. Nem csak azért, mert égne a fejem, hanem mert biztonság szempontából ezek az autók egynők a nullával.
9/19 anonim válasza:
8 gugle a barátod.
Ezek benzintemetők, főleg a mai árak mellett. Többe kerül tankolni, mintha vennél egy autót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!