Nem fordul a kulcs,mit kell tenni,mi a baja ??
Mercedes vito 2007 es évjáratról van szó.
Mikor berakom a kulcsot,akkor se "csipog" egyet ,semmi hang,és gyujtasra se tudom tenni,meg se mozdul.. ( nem kormanyzar miatt)
A nyitás zárás megy,centrálzár is.
Ilyen a kulcs:
Valaki tud segíteni ebben,mi lehet ?
Köszönöm a válaszokat!
1es : lehet,nem tudom..de akkor a centrálzár, nyitni ,zárni se tudnám vele nem? Az pedig sikerül 🤔
2es: köszönöm szépen a videót! Tegnap próbáltam, de nem sikerül, amig nem jön esetleg más ötlet rá,újra megpróbalom,bár így kiszerelni nem tudom, köszönöm!
Nem kell szétszedni. A fickó a videóban arról beszél, hogy próbálkoztak mindennel, sikertelenül. 6 hónapot állt a kocsi emiatt.
Tisztítsd meg alkohollal a kulcs elejét, és a gyújtáskapcsolót is, ahol érintkezik.
Köszönöm! Megtettem ,sajnos nálam ugyan úgy maradt ez a helyzet 😔
De Köszönöm!
Hát bocs, a fickónak is csak ideiglenesen segített a tisztítás.
Két lehetőséged maradt:
A. Veszel új kulcsokat gyújtáskapcsoló modullal.
B. Próbálsz találni valakit, aki foglalkozik a javítással.
A videó elején van egy angol cég elérhetősége, 300 font lett a számla.
Köszi szépen a válaszod!
Magyarországon valami szakit megprobalok keresni, hátha tudnak vele mit kezdeni..csak kérdéses lesz így hogy szallitsam el.. na majd lesz valahogy, ha valakinek van még ötlet jöhet:)
Neked pedig Köszi! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!