Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem fordul a kulcs,mit kell...

Nem fordul a kulcs,mit kell tenni,mi a baja ??

Figyelt kérdés

Mercedes vito 2007 es évjáratról van szó.

Mikor berakom a kulcsot,akkor se "csipog" egyet ,semmi hang,és gyujtasra se tudom tenni,meg se mozdul.. ( nem kormanyzar miatt)

A nyitás zárás megy,centrálzár is.

Ilyen a kulcs:

Valaki tud segíteni ebben,mi lehet ?

[link]

2021. szept. 5. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtette volna a kulcsot? Mercinél nem ritka dolog, hogy elfelejti
2021. szept. 5. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztítsd meg.

[link]

2021. szept. 5. 15:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1es : lehet,nem tudom..de akkor a centrálzár, nyitni ,zárni se tudnám vele nem? Az pedig sikerül 🤔

2es: köszönöm szépen a videót! Tegnap próbáltam, de nem sikerül, amig nem jön esetleg más ötlet rá,újra megpróbalom,bár így kiszerelni nem tudom, köszönöm!

2021. szept. 5. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szétszedni. A fickó a videóban arról beszél, hogy próbálkoztak mindennel, sikertelenül. 6 hónapot állt a kocsi emiatt.

Tisztítsd meg alkohollal a kulcs elejét, és a gyújtáskapcsolót is, ahol érintkezik.

2021. szept. 5. 15:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megtettem ,sajnos nálam ugyan úgy maradt ez a helyzet 😔

De Köszönöm!

2021. szept. 5. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet tényleg így már :/
2021. szept. 5. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát bocs, a fickónak is csak ideiglenesen segített a tisztítás.

Két lehetőséged maradt:

A. Veszel új kulcsokat gyújtáskapcsoló modullal.

B. Próbálsz találni valakit, aki foglalkozik a javítással.

[link]

A videó elején van egy angol cég elérhetősége, 300 font lett a számla.

2021. szept. 5. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszod!

Magyarországon valami szakit megprobalok keresni, hátha tudnak vele mit kezdeni..csak kérdéses lesz így hogy szallitsam el.. na majd lesz valahogy, ha valakinek van még ötlet jöhet:)

Neked pedig Köszi! :)

2021. szept. 5. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a gyújtáskapcsoló modullal volt gond. Egy olyan céget keress ahol foglalkoznak autókulcs javítással is tehát felprogramozzák ha szükséges a modullal együtt. Lehetséges hogy a gyújtáskapcsoló modul adta meg magát mert ez gyakori hiba és ha a sok tisztogatás nem segített akkor itt már csak a csere fog az is biztos. Bontottat ne vegyél egyenlőre mert hiába jó attól még nem fog működni mert át kell programozni stb... Egy ilyen kulcsjavító céget keress ahol az ilyen problémákat is megoldják vagy márkaszerviz ahol biztos megcsinálják csak horror összegért persze.
2021. szept. 16. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!