Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort érdemes venni?

Milyen motort érdemes venni?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget gondolkozom hogy jó lenne, de teljesen laikus vagyok. Nem értek a motorokhoz egyedül annyit tudok hogy terepen használnám mindenképp. Sosem volt motorom, nem értek hozzá, és ebben kérnék tanácsokat. Olvastam pár kérdést ott fejtegették az üzemórát, azért én szeretném ha használhatnám jó darabig anélkül hogy rámenne mindenem. Költenék rá természetesen félre ne értse senki csak reális ésszerű keretek közt.

tegnapelőtt 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is, milyen jogosítványod van hozzá?
tegnapelőtt 18:38
 2/3 dirtboy ***** válasza:
100%

Nem sok mindent árultál de így ennyi alapján talán egy suzuki rmz250-et mondanék. 4 ütemű nem annyira szervíz igényes mint egy 2t motor cserébe ugyan annyi ccm-vel nem is megy annyira de nem is fogyaszt annyit és keverned sem kell az üzemanyagot.

Ha jól gondolom motoros jogsid nincs.

tegnapelőtt 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Először is B-s jogsim van de szerencsére nem holnap szerettem volna motort venni úgyhogy talán még van időm ezzel foglalkozni.
tegnapelőtt 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!