Szerintetek egyszerűek, unalmasak kinézetre a magyar rendszámok?
Akkor például az amerikai rendszámok nem tetszenek neked?
Unalmas, meg izgalmas? Mégis hogy? Ez egy azonosító és kész.
Max ronda lehet.
Miért kell egy rendszámnak izgalmasnak lennie? :DDD
Kell rá így is úgy is. Nem mindegy hogy néz ki?
Ember nem mondott még ilyet, hogy "húú deszép ez az AMG Merci... Mondjuk a rendszáma lehetne finn, mert ezzel a magyarral annyira nem mutatós..."
Szerintem egyszerűek, de nem unalmasak. Pont az a jó, hogy nincsenek túlbonyolítva, ABC sorrend, 3 betű-3 szám, oszt jónapot, el lehet vele logikázgatni.
Nem is értem, miért akarnak sokan régió/terület alapú rendszámot állandóan. Abban mi jó van?
Azért kell jól kinézzen, mert a rendszám bizony az auto külsején az egyik leglátványosabb elem, és minden nap látod, ha akarod, ha nem.
Amúgy a magyar rendszám teljesen okés, szerintem jó ez a design, csak ettől a rendszertől vagyok rosszul, de ez más téma. Sajnos az új rendszámokról már nem mondható el az, hogy jól néz ki, az nagyon jellegtelen lett (a cimert leszámítva).
Kedvencem amúgy a német rendszám szerintem gyönyörü, és nagyon logikus rendszer is amúgy. Mondjuk lehet azért is tetszik, mert a sok német szuper autókat ujkorukban mindig német rendszámmal láthattam az újságokban, később az interneten :D
Amit még megfigyeltem, hogy az EU-s rendszámok alapból elég jellegtelenek, egyformák. Ott van pl az ukrán rendszám, eskü, nekem az nagyon tetszik. Vagy a régi EU előtti olasz rendszámok, hát az gyönyörű volt, semmivel sem téveszted össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!