GreenGo vagy MOL Limo?
Nekem minden le van töltve. Share now is ezek mellett.
Nekem az a fontos, hogy minél olcsóbb legyen és minél közelebb hozzám.
De hiába van mondjuk 500 autója a mol limonak, hogyha 1 km-es körzetemben pont nincs semmi… ilyenkor megnézem a másik alkalmazást.
Amúgy én a mol limot kedvelem a legjobban, és ott a várakoztatás is olcsó, 25ft/perc. Autók is vannak 60 ft körül.
Ellenben a share now percenként 80-100ft, és nemrég a várakoztatással is megszîvtam, mert az is annyi, mint az autó ára, amikor megy.
9 perc vezetésért és 30 perc várakozásért fizettem majdnem 4 ezret…
A mol limonal ez nem lett volna, max 1500ft.
Illetve a mol limonal meg lehet nezni foton a serulest, ami van az auton. A share nowon nem, és mindig emailezni kell, ha latok rajta valami ujat, meg bekuldeni, stb. Nagyon macera.
Mol limonak több kocsija van, igaz ezek között vannak prémiumautók is, amik drágábbak. Sokkal gyakrabban találok szabad limót, mint greengót.
Amit még utálok a greengóban, hogy bérlés előtt és után is körbe kell fotózni az autót. A limónál csak akkor kell fotózni, ha új (eddig nem jelentett) hibát találsz rajta.
MOL LIMO. Változatos járműpark, egyszerűbb regisztráció és bérlés, illetve ahogy #2 említette, nem kell körbefotózni az autót. Persze érthető a GreenGo óvatossága ezen a téren, valószínűleg kisebb cég, mint a MOL, de használat szempontjából kényelmetlen.
MOL Limo több van, de sok a drágább (Merci, BMW i3, Hyundai Kona) autó, tehát ha olcsóbb kell, akkor nem biztos, hogy jobban jársz vele. A GreenGo mellett viszont elég erős érv, hogy csak elektromos autójuk van, szóval ha ez számít, akkor nagy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!