Te miért használod a MOL Limót vagy hasonló car sharinget?
Használtam már barkácsáruházból lapraszerelt szekrényeket hazavinni, olcsóbb volt, mint házhozszállítàst kérni.
Volt, hogy szakadó esőben lekéstem a buszt, és 15 perc volt a következő... Az az út nem érte meg, mert 1 km végig dugó volt.
Rendszeresen végzek éjjel 3-4 között a melóval, általában kerékpárral járok, 13 km, de a meló helyem és a lakásom is a zónában van, ha esik az eső, limóval vagy greengoval megyek haza,a bringát ha azzal jöttem, a melóhelyen hagyom, általában 17-20 perc között érek haza, éjjel nincs forgalom illetve dugó, már azt is kitapasztaltam, hogy nem fogok parkoló helyet keresni a lakásom körül, ott sosincs olyankor, viszont van mellettünk egy Spar az benne van a zónában és üres a parkolója ott rakom le a kocsit, akkor a parkolhely keresés idejét nem kell fizetni :D
Mentünk már strandra is a lányommal limóval, ott is fizetős lett volna a parkolás, így megérte.
Májusban adtam el az autóm, akkor regisztráltam mindkettőre, azóta ezeket használom, kedvezőbben jövök ki,mert jobban meggondolom az autó használatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!