Aki gyakran használja a GreenGo e-upjait tudna válaszolni egy pár kérdésemre?
Főként nagybevásárláshoz szeretném használni.
1. Nagyjából mennyi idő szokott lenni amíg az appon meg tudom kezdeni a bérlést?
2. Amíg fizetem a 20 Ft / perc parkolási díjat, tehát a bérlésnek nincs vége, bárhol megállhatok vele akár egy órát is? (Ebben az esetben egy Tesco Extra parkoló lenne) Ilyenkor a kulcsot gondolom magammal kell vinnem, de ha nem, akkor szóljatok kérlek!
3. Mennyire kell részletesen körbefényképeznem az autót bérlés előtt és után?
1. Ha nem szarakodik az app (sajnos szokott nekem), akkor kb. 1 perc.
2. Igen, ilyenkor bárhol megállhatsz vele. A kulcsot nyilván magaddal viszed vagy hol hagynád különben?
3. 4 fényképet kell készíteni a 4 sarkáról előtte és utána is. Ha csak 1 képet csinálsz, akkor is továbbenged, de magadat véded le, ha alaposan körbefényképezed. A beltérről is csinálhatsz fényképet, ha indokolt. (pl. ha nagyon koszos vagy meg van rongálva ilyesmi)
Így van, a korona kezdete óta a átállt a legtöbb kulcs nélkülire, ilyenkor a telefonoddal parkolásra állítod.
Megkezdeni a bérlést általában 1 perc.
Megjegyzem, azért kicsit kényelmetlen rendszeresen használni, mert semmi nem garantálja, hogy lesz a közeledben autó amikor épp vásárolni kéne. Én ezért csak alkalmilag használom, ezt is, a Mol Limo-t is, meg a ShareNow-t is ha épp fancyzni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!