Babetta 210 miért nem indul? többi lent
Nekem is úgy tűnik, hogy levegőből sokall a gép. Lehet, hogy falsot szív valahol de az is lehet, hogy nem kap elég üzemanyagot (ahogy az előttem lévők is írták). Az üzemanyag problémát könnyen lehet orvosolni, lehúzod a csövet a benzincsapról majd RONGYOT ALÁTARTVA megnyitod, ha normálisan foyik az üzemanyag akkor nagy eséllyel a csapnál nincs dugulás.
A szimering probléma reálisnak tűnik számomra is, szerencsére ez sem egy nagy munka egy babettánál.
Mindenesetre ha már kicseréled a szimeringet akkor a gyújtást is leelenőrizhetnéd, hogy jó időpontan gyújt-e (úgy is le kell venni a szimering cseréhez).
Egyébként apróság de én nemrégiben nagyon megszívtam vele, egy "350-es rokon gépnél" a légszűrő!, a légszűrő kilazul akkor a karburátor mellette fogja szívni a levegőt nem pedig azon keresztül, így több levegő jut be a karburátorba mint egyébként ez is okozhatja a problémát.
Sok sikert!
a babettánál nem a légszűrő okozza ezt, hanem a főtengelyszimmering. Előbb leírták szépen mitől keletkezett.
Nem tudja összenyomni a benzin-levegő keveréket nálad mert szelel, így nincs is ereje, hiába húzod. Hidegen még fogja a szimmering, de ha bemelegszik a blokkon keresztül és kilágyul, nudli lesz a tömítő hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!