Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Babetta 210 nem indul miért?

Tamás2000112 kérdése:

Babetta 210 nem indul miért?

Figyelt kérdés
Kapott uj kapcsoló, tengelykapcsoló váltópofát beakarom tekerni de csak egy csiszolo hangot hallok a kuplungból http://www.youtube.com/watch?v=m4V5diQXtzs ugyan ez a hiba csak az enyém nehéz pofás mi lehet a baja?

2014. dec. 12. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy I...n-verte babetta!

Add el, vagy valahogy szabadulj meg tőle, mert egy rakás szar az egész konstrukció.

Vegyél egy pofás kis robogót, ami nincs szét tuningolva azok a világból kimennek, és még akkor is odaverik bármelyik ilyen gyötrelmet!

Nekem van mind kettő, egy hagyatékból megmaradt kb 7000 km futott kis vacak, de ha beállítottam a hajtást, akkor utána kezdhettem a karbival elölről...

Meg van egy Aprilia Gulliverem aminek akkora a csomagtartója, hogy egy 55Ah-ás autó akksit raktam bele, és még akkor is a váll táskám elfér az ülés alatt. Plusz a kesztyűtartó...

80 ezerért lehet ilyeneket kapni, nagytestű, kényelmes, gyors, és nem olyan kis virsli gumijai vannak mint a bablecsónak. Nem kell tekergetni meg tornázni vele, önindító, vagy berúgó... A gyári izzó helyére tökéletesen passzol a H4-es autó izzó, hagy ne mondjam, mennyivel többet látok 85-ös tempó mellett mint a többi kis segédmotor. Alkatész terén van bőven ellátottság, mert a blokkja megegyezik a Malaguti-nak, sok Yamaha-nak, egyéb Aprilia-nak a motorjával.

50-es, kapott egy sport kipufogót, meg a gyári hajtást kicseréltem egy korszerűbbre, és ha nagyon tövig húzom a fülét, akkor közel van a 90-hez a végsebessége. normál használat mellett eszik 3 liter benzint 100-on, de ehhez tartozik egy stabil futású kaszni és futómű, rengeteg zárható csomagtér, valamint a taposóra is sok mindent fel lehet tenni, mert lapos kialakítású.

Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy cseréld le!

2014. dec. 12. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
de elötte ment rendesen csak elvolt kopva a az összes fova sehogyan sem lehet megcsinálni?
2014. dec. 13. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!