Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A távolsági buszokon és...

A távolsági buszokon és kamionokon négy évszakos gumik vannak?

Figyelt kérdés

Esetleg ott is van nyári meg téli gumiabroncs?

Mi a helyzet a TEMP 100-ad buszokkal?

2021. aug. 20. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
buszokon igen
2021. aug. 20. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Én még buszon téli gumit nem láttam. Zakopánéba mentünk télen (hóban) busszal, sima nyári volt rajta.
2021. aug. 20. 12:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor buszoknak kell vagy sem? :D
2021. aug. 20. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyikre sem, mert nincs ilyen.
2021. aug. 20. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem telen a kamionokra 4 evszakost raknak. Legalabbis "M+S" felirat van rajtuk, de nem az a kimondott teli gumi...
2021. aug. 23. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
P.namintás gumi a legjobb, elmegy bárhol
2021. aug. 23. 22:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs külön téli meg nyári rájuk. 4 évszakos van és ezt használják a kamionok és a buszok
2021. aug. 24. 10:34
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
hogy a fszba ne lenne? Szted svedben mit hasznalnak?! Itthon nem szokas csak azt ugy csuszik telen mint a takony ...
2021. aug. 24. 12:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Most olvastam, hogy 2022-től Németországban a hajtott kerekekre kötelező a téli gumi a kamionok, a teherautók és a buszok esetében is!

A furgonokra, autókra meg eddig is kellett ugye, osztrákok is nézik.

2021. aug. 24. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
nagyon helyes, szarrago az osszes ceg a 4 evszakos szarjaikkal, sot vannak akik nyari gumival jarnak telen is... Erdemes megnezni a "Jeges pokol Norvegiaban" musort, latni fogjatok mennyire szarok is ezek a gumik, es sorra akadnak el a keleti soforok meg csusznak arokba. Enyhen havas volt az ut, vagy lehet csak nyirkos nem emlekszem, egy auto befekezett elozzem, nem satufekeztem csak kicsit hatarozottabban a fekre leptem, mar keresztbe is vagott szerelvennyel... meg jo hogy kormanyrangatassal az uton tartottam, a lenyeg hogy ennyire tapadnak ezek a gumik, semennyire, amig egyenesen mesz meg kanyarban nagy sullyal addig nincs akkora gond, de kis sullyal vagy uresen kesz balett. Es ne higyjetek hogy eszakon skandinaviaban mindenki szoges gumival jar, marmint a kamionok, sokan teli gumi + holanc allando felrakasa es leszedese. Itt europaban meg meg a 30 eve kamionozok se hasznaltak holancot eletukben mert inkabb felreall aknaz uton es alszanak amig le nem takaritjak az utakat...
2021. aug. 24. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!