Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtak ajánlani ilyen autót?

Tudtak ajánlani ilyen autót?

Figyelt kérdés

Most fogok első autót venni félrerakott pénzből. Kölcsönt nem nagyon szeretnék felvenni.

A keretem max 2m, nagyon max 2,300,000 Ft.

Nem igazán tudom milyet kellene vennem.

Amit szeretnék:

Kényelmes legyen mindenképp, illetve legyen klíma.

Ne legyen túl nagy.

Ha elromlik ne kerüljön annyiba mint maga az autó használt ára. (Tehát fenntartható legyen).

Eddig néztem opel astra h-t, de annak nagyon szidták a motorját. Gondolkodtam BMWi116-on, de annak magas a fenntartási költsége.

Esetleg van tippetek? Sok évre szeretnék autót, a választ előre is köszönöm ha találok itt olyat aki okosabb mint én.:D

Egyébként férfi vagyok ha ez számít, így a fiat 500 és hasonlókat kerülöm mivel magas is vagyok.

2021. aug. 18. 13:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként, a Seatok jó autók?
2021. aug. 21. 06:43
 12/16 A kérdező kommentje:

"Autót olyankor vesz az ember, amikor célszerű, és olyat, ami a céljának megfelel."

Igen, mert az átlag ember zsigerből tudja melyik autó felel meg a céljainak a legjobban. Rengeteg tényező van. Futási idő, karbantartási költség, vezethetőség, méret, mennyi pénzből stb. Az információ nélküli okoskodásra viszont nincs szükségem.

A többi válaszolónak köszönöm a válaszát.

2021. aug. 21. 08:01
 13/16 anonim válasza:
Nem volt Seatom, viszont van ismerősöm akinek van, Ő csak szidja. Úgy tudnám neked összefoglalni, hogy az Olasz és Spanyol autók megbízhatlanok, a francia autóknak rossz az elektronikájuk, a Japán autók megbízhatóak, de rohadnak, a német autók általában levannak élve ha használtan veszed, a svéd(?) autók (Volvora gondolok, azt hiszem az svéd) pedig nagyon biztonságosak, viszont úgy tudom elég nagy a szerviz igényük. A legjobb egyébként az lenne ha írnál pár kritériumot, hogy mit tudjon az autó, pl: első-hátsó akár összkerék meghajtás? városban vagy hosszabb utakon használnád? milyen formája legyen? esetleg sedan vagy combi vagy mi? Fogyasztása hova essen? Adj pár támpontot és segítünk
2021. aug. 21. 14:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Városban használnám. Az, hogy első vagy hátsó meghajtás az nem számít, de összkerék nem kell.

Semmiképp sem combi mert az túl nagy egy embernek szerintem. A többi jöhet. Meg ne legyen csúnya.

Ha létezik ilyen meghatározás, fontos, hogy a lengés csillapító meg a rugók jók legyenek mivel Miskolcon lakok és borzasztóak az utak. Régi család suzuki wagonerben gyakran kiment az út egyenetlenség miatt és itt tényleg nem csak kátyúk vannak, hanem az útjavítások komplette fekvőrendőrök is egyben.

A városi fogyasztás 9 liter körülig nekem rendben van. Szóval nem kell szuper sporólosnak lennie és jó ha előzésnél gyors azért.

Illetve őszintén köszönöm a választ.:)

2021. aug. 22. 10:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg a Mitsubishi Lancereket néztem. Valakinek van tapasztala esetleg ilyen autóval?
2021. aug. 22. 10:40
 16/16 anonim válasza:
Ha rossz útviszonyokra kell akkor szerintem az SUV-k jók lehetnek, nem tudom így fejből, hogy milyen városi tereojárót kapsz 2 misiért, de szerintem vitarakat vagy rav4eket, daci dustereket simán, 9-be benne vannak, akár alatta is, belülről nem szörnyen nagyok mint egy kombi. Lancerről sokat nem tudok sajnos mondani neked.
2021. aug. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!