Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtak ajánlani ilyen autót?

Tudtak ajánlani ilyen autót?

Figyelt kérdés

Most fogok első autót venni félrerakott pénzből. Kölcsönt nem nagyon szeretnék felvenni.

A keretem max 2m, nagyon max 2,300,000 Ft.

Nem igazán tudom milyet kellene vennem.

Amit szeretnék:

Kényelmes legyen mindenképp, illetve legyen klíma.

Ne legyen túl nagy.

Ha elromlik ne kerüljön annyiba mint maga az autó használt ára. (Tehát fenntartható legyen).

Eddig néztem opel astra h-t, de annak nagyon szidták a motorját. Gondolkodtam BMWi116-on, de annak magas a fenntartási költsége.

Esetleg van tippetek? Sok évre szeretnék autót, a választ előre is köszönöm ha találok itt olyat aki okosabb mint én.:D

Egyébként férfi vagyok ha ez számít, így a fiat 500 és hasonlókat kerülöm mivel magas is vagyok.

2021. aug. 18. 13:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Illetve mindenképp benzines legyen.
2021. aug. 18. 13:36
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Az autóválasztás világnézet kérdése. :-)

Én japán autót választanék. Toyota Corolla, Honda Accord a szívem csücske. Akinek kisebb csomagtér is elég, annak Honda Civic-et, Toyota Yarist ajánlanék. A Mazdák is nagyon jók, csak ott bizonyos típusok és évjáratok nagyon rozsdásodnak, arra figyelni kell. Ill. általában minden használt autót át kell rendesen nézni, mert ahogy egyre öregebb az autó, egyre kevesebbet számít a típusa, és egyre többet az, hogy milyen gazdái voltak.

2021. aug. 18. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Golf VI, Polo
2021. aug. 18. 14:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. aug. 18. 16:00
 5/16 Farkas999 ***** válasza:

A Suzukik és a Daciák körül is szétnéznék, az alacsony vételár és fenntartási költségek miatt

[link]

[link]

2021. aug. 19. 10:12
 6/16 Senior Séf ***** válasza:
35%
Egyáltalán minek neked autó? Az asztal körül kergetnek, ha nincs? Autót olyankor vesz az ember, amikor célszerű, és olyat, ami a céljának megfelel.
2021. aug. 20. 15:25
 7/16 anonim válasza:
Toyota Celica utolsó generációja. Benzin, 6 sebességes kézi váltó, 140 és 190 lóerős változatok. 4 személyes, a kereteddel pedig bőven nézelődhetsz a kínálat tetejéből is. Kicsit sportosabb autó ugyan, de szerintem megfelel a kitételeidnek.
2021. aug. 20. 18:13
 8/16 Farkas999 ***** válasza:

18-20 éves autót, több százezer kilométerrel ne vegyél!

Celica_ "Negatív: A fiatal vevők zömmel maximálisan kihasználták e típus képességét, így ritka az épkézláb példány. Átvizsgálás nélkül, kvázi vakon megvenni gyakorlatilag tilos!"

2021. aug. 20. 19:59
 9/16 A kérdező kommentje:

6-os. Azért van szükségem autóra, mert a munkahelyem tömeg közlekedéssel 1 órányira van.

Miközben járművel 20 perc.

Szerintem ez jogos indok. Továbbá utazgatni is szeretnék néha, de ez csak másodlagos.

2021. aug. 21. 06:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként.
2021. aug. 21. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!