Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbiak közül ki melyiket...

Az alábbiak közül ki melyiket venné/ajánlaná? Az autó egy bmw745i, 4400ccm benzin v8, 2003-as évj.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A gyárija elvileg a bosch. Most magneti marelli van benne.

2021. jún. 9. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Nem néztem a linkekeket, de én sok német fórumon olvastam, hogy ngk-t javasolnak. A bosch belevalója olcsóbb, de állítólag idő előtt elporlad a kerámia szigetelés. Azt meg szereti a henger.

Nekem 535i van, hasonló korú.

2021. jún. 9. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Én Bosch-t vennék bele, abban bízok, főleg, ha elvileg a gyárija is ez. Hogy szuperál amúgy a gép?
2021. jún. 9. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Tényleg. Minek is hallgassunk a hülye káposztazabálókra, ahol vigyáznak is az autóikra, mi matyarok sokkal jobban tudjuk mi való bele. Hisz minden ótvar 600 ezer kilométerrel nálunk csapódik le. 🤣
2021. jún. 9. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Kicsit utánanéztem, a gyár szerel bosch-al és ngk-val.

Érdemes nézni a német bmw-s fórumokat, ki mit tapasztalt, aztán dönteni. Ők általában azért nem úgy vannak, hogy “rakjunk bele valami xart”.

2021. jún. 9. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
miért ilyen külföldi himi-humi szar külföldi oldalakt nézegetsz amúgy? Ott az unix, vagy bárdi autó, ha van szerelő ismerősöd még 40%-al olcsóbban is kapod meg ezeket...
2021. jún. 10. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Melyik a himi humi oldal?
2021. jún. 11. 00:06
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 mondjuk ez az autodoc? Senkinek se tűnik fel hogy az árak valami külföldi valutáról vannak átkonvertálva? Miért nem aliexpressről rendelsz mindjárt? :D
2021. jún. 11. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:
autodoc sokkal jobb mint unix vagy bárdi, általában ugyanannyi az ár simán mint ott 40% kedvezménnyel, és a választék is nagyobb
2021. jún. 16. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:

haha sok szerencsét ha véletlen nem jó alkatrész jön, az oldaluk alapján a legközelebbi hely ahol lehet reklamálni :

Autodoc GmbH

Josef-Orlopp-Straße 55

10365 Berlin

vagy postázgathattok egymásnak... míg mondjuk az unix vagy bárdi vagy kovácsautó vagy kitudja még mik vannak, visszaballagsz, mondod hogy nem jó és rögtön cserélik is ki.

Nem véletlen vannak állandóan szerelőkkel tele ezek az üzletek, nekik nincs idejük ilyen külföldi szarokkal szórakozni, de még nekem se mint hobbista se lenne hangulatom.

2021. jún. 16. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
9 a 21. században egy email. Én németeknél élek, rendeltem egy hasonló oldalról pár rugót, mert törésem volt, a szerelőnél derült ki, hogy nem passzol, ő belerakta amit kapott hozzá, én meg dobtam egy emailt, 1 órán belül emailben megérkezett a kinyomtatandó kód amivel leadtam a dhl-nél.
2021. jún. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!