Mire elég 10 óra gyakorlóvezetés egy olyannak aki sok éve letette a jogsit és akkor ült utoljára volán mögött? és akkor is marha nehezen ment?
"10 év nem vezetés után én biztos nem mernék kimenni."
Na de pont ez a kérdésem lényege hogy én se akarok kimenni sehova (még vidéken se...) gyakorlás nélkül , na de kérdés, mennyi gyakorlás kéne hogy újra kimerészkedhessek?
Mert a 10 óra nagyon karcsúnak tűnik.
Mondjuk 30?
nekem egy oktató azt mondta (minél több persze tudjuk) de 10-15 óra.
nekem ez nagyon karcsúnak tűnik.
" Ne veszélyzetess másokat, ha pszichésen eleve alkalmatlan vagy."
A csomó nem ma barnult, írni olvasni alig tudó kokkeró vezet, fél kézzel teketi a kormányt, a csomó tokaszalonna IQ nulla proli is vezet, a vén taták is vezetnek akik a següket is csak térképpel találják meg-és én, a diplomás nem idős ember, épp én ne vezessek?
" Az orvosid is lejárt már“
Már miért járt volna le? Megújítottam természetesen.
És a kreszt minek tanuljam újra? A hétvégén lenyomtam online kresz tesztet vagy 20-at egymás után nulla rákészüléssel-és zöme sikeres lett. Hangsúlyozom NULLA rákészüléssel.
Hogy mit kell csinálni stop táblánál meg ki megy elsőnek jobbos kereszteződésben az nem egy nagy tudomány.
"Az ilyet vissza kellene zavarni újravizsgázni "
És azzal mivel lennénk előbbre? Nyugodj meg: levizsgáznék. Ellenőrzött előre gyakorolható útvonalakon, nyugi, levizsgáznék.
De ez semmit se jelent a valós vezetésre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!