Mire elég 10 óra gyakorlóvezetés egy olyannak aki sok éve letette a jogsit és akkor ült utoljára volán mögött? és akkor is marha nehezen ment?
Tőled függ.
Friss vizsga is csak arra elég, hogy kiengedjenek forgalomba saját felelősségre.
meg dobtam egy hátast az áraktól is.
1 gyak óra 8-9000 ft??
". És 10 óra az nem is kevés, ha a vizsgázáshoz szükséges minimum óraszámhoz viszonyítjuk."
Valamit elárulok magamról, ez anomim fórum, itt megtehetem.
4x mentem neki a forgalminak nem sikerült
.
5. alkalommal az oktatóval lebiszniszeltem hogy juttasson némi zsét a vizsgabiztosnak és átmentem.
Semmi értelme nem volt.
Papírom meglett, de azóta se vezettem egy métert se.
Emlékszem a vezetés órák alatt új leizzadtam mintha behugyoztam volna, szó szerint tocsogott alattam a víz.
Marokszám kapkodtam a valeriánát vezetés órák előtt.
ez vagyok én.
"Mire elég 10 óra gyakorlóvezetés egy olyannak aki sok éve letette a jogsit és akkor ült utoljára volán mögött?"
Kb. arra, hogy úgy vezessen, mint amikor levizsgázott.
Egyébként miért akarsz 10 év után most vezetni? Lett egy saját autód? A körülmények motiváló hatásától nagyon függ, hogy az ember belejön-e a vezetésbe.
Vidéken még akár az is működhet, hogy rokonnal vezetsz egy jó pár órát hajnalban vagy délután fele mikor kicsi a forgalom.
Nagyobb városban 10 év nem vezetés után én biztos nem mernék kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!