Van itt olyan, aki letette a jogosítványt, de egyáltalán nem vezet és nem is akar? Nem piszkálnak emiatt?
24 éves koromban szereztem (nő vagyok) könnyedén, a minimális óraszámban.
De már az első saját utamon halalfelelmem volt, aztán a másodikon és a tobbediken is.
Ezt tetézte egy bunkó BMW-s, aki 200-zal majdnem elsodort.
Azóta rühellem a vezetést, szerencsére a férjem imád vezetni. Én szerencsétlennek és maflanak érzem magam ebben a műfajban sajnos, és ez nagy szívfajdalmam, mert nem ezért szereztem meg.
Másik oka, hogy utalok vezetni, hogy itt Budapesten autó autó hátán, centizgetik egymást a szűk utcákban, és ettől ideges leszek utaskent is.
Úgyhogy maradok a biciklinel és a BKV - nál.
Én busszal vagyok így. Egy ideig csináltam, kösz, többet nem. Vezetni szeretek, de az utasok úgy elvették tőle a kedvem, meg a 'kedves' kollégák, diszpécserek, stb, hogy otthagytam.
Elsőnek: igen, fél lábbal a böriben, ez ránk hatványozottan igaz. Más fa**ságát folyton kivédeni. Aztán elég, ha egy szekundumra kihagysz, és van egy eseményed, mész a lecsóba.
Autót persze napi szinten vezetek ezután is.
Jelen!
Eleve nem akartam megcsinálni, de szüleim addig rágták a fülem, hogy "kell a papír", hogy beadtam a derekam, elsőre sikerült minden a minimál óraszámmal. Utána nem sokkal egyszer vezettem (segítettem hazavinni városon belül egy autót), azóta nem.
Sőt, azóta utasként is kevésbé szeretek autóba ülni. Egyszerűen nekem a jogsiszerzés életem csalódása volt ilyen téren, szembesültem vele hogy 0 követelménnyel átengednek boldog-boldogtalant, azóta félek az utakon.
Szerencsére előtte se különösebben szerettem autókázni, így nem ért nagy veszteség.
Szüleim piszkálnak azóta is, a párom és a barátaim nem, ők elfogadóak.
26N
Hat sokkalta ertelmesebb mint amikor valaki megveszi az autot majd nem teszi le a jogsit.
Arról nem is beszelve, hogy ha leteszed a jogsit de nem vezetsz s kesobb egy olyan elethelyzet lesz hogy vezetned kell akkor teljesen legalisan segithet ujramegtanulni e gy szulo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!