Csak felmelegedett a fék vagy leégett?
Jónéhány kuplungszag belefér a kuplung életébe. Szerintem nem ment tönkre semmi.
De ha rendszeresen ide kell beállnod, akkor tényleg meg kell tanulni kuplungszag nélkül.
Több trükk is van.
- Először azt kell becéloznod, hogy a kanyarbelső hátsókerék közel legyen a kapu széléhez.
- Utána, ahogy ereszkedsz, mindig csak a saját oldali tükrödet kell figyelned, hogy közel legyen a falhoz. A másik oldali tükörre elég csak 1-2-szer rápillantani. Ha kézi mozgatású, akkor azt be is hajthatod.
Egyébként nem kell izgulni. 5-5 centi az bőséges hely. 2-2 centinél kezdődik az igazi mutatvány.
Köszi a segítséget, nagyon hasznos! Már ott elrontottam, hogy a túl oldali tükröt néztem jobban.
Egyébként nem kell najd rendszeresen ide beállnom, de azért meg kell tanulnom.
Tudom, hogy bőven elég az 5-5cm, de én kb egy hajszálnyinak éreztem:D rendesen stresszben voltam, még a lábam is remegett a végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!