A panorámatetős autók nyáron a napon sokkal jobban felmelegednek, ha nyitva marad a tető, mintha be van csukva?
Éppen hogy nem. Mivel nyitva van, távozni tud a forró, 50-60 vagy mégforróbb levegő a kocsiból.
Az állításod akkor igaz, ha az árnyékoló nincs elhúzva viszont az ablak becsukva, na akkor nagyon fel tudnak melegedni.
A helyzet valamennyire javítható fóliával, legalábbis egyszer ezt hallottam valakitől. Talán valami drágább, minőségibb UV fóliáról beszélt. Állítólag kipróbálta, fólia nélkül 1 óra alatt 52 fokra ment fel a hőmérő, fóliával pedig 31 fokra. Kissé kételkedek benne, hogy ekkora különbség lehet egy fóliától, esetleg ha valakinek van tapasztalata megoszthatná.
Én minden esetre megválogatom hol hagyom nyitva a tetőablakot, ugyanis volt már rá példa hogy cigaretta csikket találtam a bogárhálónál, meg egyéb érdekes tárgyakat amik nem maguktól kerültek oda...
Azon keresztül még jobban szívja a napot be.
Én egyszer utaztam ilyen napfénytetőssel, na akkor megfogadtam hogy ilyen nekem sose lesz. Sütötte a fejem a nap, majd leégett.
Nem is tudom ez minek van benne, mert nyáron szét égeti az embert , télen meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!