Ennyire őrült ötlet egy veterán hobbi autó vásárlás?
Figyelt kérdés
Nincs gyerek, nincs káros szenvedély, félretett pénzem mindig van, s nagy vágyam egy régi Citroen CX. 10 ezer euróért venném. Sokak szerint egy állat vagyok, ennyi pénzért pár éves kocsit is vehetnék, tény, de nekem a CX a mindenem. Gáz ez? Más kocsim nincs, kifejezetten csak hobbi célra lenne használva, találkozók, stb.2021. aug. 16. 20:25
11/12 anonim válasza:
#10: Pontosan tisztában vagyok vele, azért írtam csak ennyit, mert a kérdés is az anyagiakra van csak kihegyezve
"ennyi pénzért pár éves kocsit is vehetnék"
A sokadik veteránozásról, oldtimer/youngtimer autózásról álmodozó kérdező, beleuntam, hogy leírjam a sok egyéb támpontot. Nem véletlenül írtam, hogy én is ilyeneket tervezek. Eléggé képben vagyok. (mondjuk jó szakembert egyszer kell találni, nem minden javításnál újat felkutatni, de ez már részletkérdés)
12/12 krwkco válasza:
"beleuntam, hogy leírjam a sok egyéb támpontot."
OK.
Te nem írtad le, én leírtam egy párat. Tekintsük úgy, hogy a 10-es hozzászólásom csak a kérdezőnek szólt. ☮️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!