Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire őrült ötlet egy...

Ennyire őrült ötlet egy veterán hobbi autó vásárlás?

Figyelt kérdés
Nincs gyerek, nincs káros szenvedély, félretett pénzem mindig van, s nagy vágyam egy régi Citroen CX. 10 ezer euróért venném. Sokak szerint egy állat vagyok, ennyi pénzért pár éves kocsit is vehetnék, tény, de nekem a CX a mindenem. Gáz ez? Más kocsim nincs, kifejezetten csak hobbi célra lenne használva, találkozók, stb.
2021. aug. 16. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: Pontosan tisztában vagyok vele, azért írtam csak ennyit, mert a kérdés is az anyagiakra van csak kihegyezve

"ennyi pénzért pár éves kocsit is vehetnék"

A sokadik veteránozásról, oldtimer/youngtimer autózásról álmodozó kérdező, beleuntam, hogy leírjam a sok egyéb támpontot. Nem véletlenül írtam, hogy én is ilyeneket tervezek. Eléggé képben vagyok. (mondjuk jó szakembert egyszer kell találni, nem minden javításnál újat felkutatni, de ez már részletkérdés)

2021. aug. 17. 11:19
 12/12 krwkco ***** válasza:

"beleuntam, hogy leírjam a sok egyéb támpontot."

OK.

Te nem írtad le, én leírtam egy párat. Tekintsük úgy, hogy a 10-es hozzászólásom csak a kérdezőnek szólt. ☮️

2021. aug. 17. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!