Ennyire őrült ötlet egy veterán hobbi autó vásárlás?
részrehajló vagyok, mert a cx szerintem is kiváló járgány. A fiamnak volt ilyen kocsija, meg volt elégedve.
Vedd meg, ne tétovázz. Amire ügyelni kell, az az eredetvizsga, és a tulajdonos.
Valamint az összes okirat az OT jogosultsághoz
"csak hobbi célra lenne használva"
Hogy használva lesz, azt erősen kétlem. Inkább hobbiként lesz állandóan szerelve. Vagy javíttatva, lakatoltatva. :-(.
Ha Citroen, és nagyot akarsz villantani, ráadásul minden perc egy élmény akár vezeted, akár csak bámulod.
Szóval keress egy DS21-et..(forgólámpást)..ettől leesik a te állad is, és az irigyeké is.
Ez egy mesebeli repülőszőnyeg csak Citroen kivitelben.
1. és 7.
Nem értettétek meg a kérdést???
Ha az tetszik akkor vedd meg és megse kell kérdezni.
Nem gáz, ha van miből.
Én is veszek majd, mondjuk teljesen más autót.
Nyilván nem racionális döntés, akinek nincs ennyi elverhető pénze, az meg fog botránkozni egy ilyen lépésen mindig is.
"Nem gáz, ha van miből."
Ez nem csak pénz. Biztos olvastál már veteránautós beszámolókat az ilyen autók formába hozásáról, javíttatásáról.
- Folyamatosan előjövő új hibák.
- Állandó kutatás a jó karosszériások után.
- A kiválasztott noszogatása, hogy haladjon az autó és a felújítás csak hónapokat és ne éveket vegyen igénybe.
- És a veteránautók jelentős része nem azért kerül piacra, mert a tulaj megunta a szeretett autóját, hanem azért, mert már elege van ebből.
A kérdezőnél sem látszik, hogy ezzel tisztában lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!