P3tő Kriszx kérdése:
Milyen adagolót ajánlotok vw golf 3 1.9 1y ba(szivodizel)?
Figyelt kérdés
Tudom jön majd a sok okos hogy cseréljek motort meg miért nem 1z stb bla bla, majd egyszer ha lesz anyi időm meg pénzem.
Adagolót szeretnék csak cserélni valami jobbat amit lehetne irni ha még nemis irni legalább füstöljön, igen tudom van aki a füst miatt is kifog oktatni, de még mindig nem az volt a cél hogy kioktassatok, csak érdekelne hogy milyen adagoló megy bele és miről.
2021. aug. 15. 18:59
11/17 anonim válasza:
Egyik haverom kérdezi hogy olyat ami a tetején van, hol tudna venni?
Egyébként valaki kérdezze má' le....
12/17 anonim válasza:
Grofóéknál az ányóc a tuti. Nem ez az olajkàlyha.
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy imádom amikor olyanok szólják le az amúgy igényesen megépitett autóm akik busszal járnak🤣🤣💪
2021. aug. 17. 05:00
14/17 A kérdező kommentje:
Amugy nyugodtan lelehet kérdezni kurvára nem érsz el vele semmit azonkívül hogy egy szánalmas csicska vagy mert más autóját kérdezgetnéd le mert neked nem telik rá, hozzam a zsepit?
2021. aug. 17. 05:01
15/17 A kérdező kommentje:
Ja es ha lekérdezed muvel vagy előrébb neked attól még nem lessz autód és ha lekérdezed mit tudsz meg? Az évjáratot vagy hogy mikor vettem az autót amit amugyis bármikor elmondok🤣
2021. aug. 17. 05:03
16/17 anonim válasza:
Kicsit idősebb, kicsit ritkább és kicsit drágább autóm van, de mondogasd csak magadnak hogy irigy vagyok, úgy sokkal könnyebb 🤷♂️
17/17 A kérdező kommentje:
Oké elhiszem :) nem vitatkozni jottem ide hanem feltettemegy kerdest hogy milyen adagolot erdemes bele épiteni beleszerelni es mégis teljesen eltértünk a tárgytól, adagolo volt a fő szempont ..
2021. aug. 18. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!