Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen adagolót ajánlotok vw...

P3tő Kriszx kérdése:

Milyen adagolót ajánlotok vw golf 3 1.9 1y ba(szivodizel)?

Figyelt kérdés

Tudom jön majd a sok okos hogy cseréljek motort meg miért nem 1z stb bla bla, majd egyszer ha lesz anyi időm meg pénzem.

Adagolót szeretnék csak cserélni valami jobbat amit lehetne irni ha még nemis irni legalább füstöljön, igen tudom van aki a füst miatt is kifog oktatni, de még mindig nem az volt a cél hogy kioktassatok, csak érdekelne hogy milyen adagoló megy bele és miről.

2021. aug. 15. 18:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Na be lehet fejezni most azonnal, 1 nemláttátok még az autómat, 2 már nem egy talin értem el vele eredményeket, 3 már 1 millio ft nál járok a ráköltött dolgokban kasztni fényezes motor futomű kipu stb... De még mindig nem a kérdésre válaszoltok, talis autó tesát arra válaszoljatok ami a kérdés... Van kupám is autós találkozórol, amugymeg ha 1 szem rozsdát is találsz rajta fizetem a söröd ellenkező esetben te🤣🤣
2021. aug. 15. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Mi van? Megsértődtél mert lefikàztak az ótvar kotlátad? Adjak zsepit?
2021. aug. 15. 19:43
 3/17 anonim ***** válasza:
21%

3 pontos felfogatású adagoló, a vastagabb tengelyes, nézz valami ilyen, teljesen mechanikus adagolót.

Én egy opelra szerkesztettem ducato 1.9 turbós adagolót, az jó lenne pl a golfra is.

2021. aug. 15. 19:50
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Megsimizhetem a talis kupádat?
2021. aug. 15. 19:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Ótvar kotla?🤣🤣🤣🤣🤣 Sirok rajtatok ti aztán valamit nagyon tudhattok ha ótvar kotla lenne nem dijjaznák találkozón és nem nem, hozzá sem érhetsz csak a vitrinből tekintheted meg a többivel együtt
2021. aug. 15. 20:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Aki aztmondja hogy ótvar kotla az mi jogon ha még nem is látta? Talin nem dijjaznák ha ótvar kotla lenne ennyit erről.
2021. aug. 15. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Úgylátom az önérzetét is sikerült valakinek "megsimogatnia"
2021. aug. 16. 03:59
 8/17 anonim ***** válasza:
2021. aug. 16. 04:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Én nem a motorra megyek hanem a külsőre na pacsi🤣💪
2021. aug. 16. 14:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Csak egy szarrá rohadt golfom van ami 1.9 diesel és szar és eszi az olajat.. ja nem a motor porszáraz, a kasztnin 1 rozsdafolt sincs és igen öreg autó de még mindig jobban egybe van mint némelyik újabb [link]
2021. aug. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!