Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Céges autók között miért van...

Céges autók között miért van annyi plug in hibrid ha a felhasználók nagy része nem is töltögeti?

Figyelt kérdés
Ezek az autók így nemhogy keveset fogyasztanak hanem teljesen feleslegesen cipelik azt az elektromos meghajtási technológiát ami bennük van. Ahol valaki céges autót kap, az álltalában sokat közlekedik vele pl különböző munkaterületekre aztán hazaér lerakja az autót és másnap ugyanúgy használja, de otthon nem foglya a saját villanyszámlájára töltögetni hanem inkább csak tankolja. Akkor meg mi értelme annak hogy a cégek ilyen autókat vesznek/lízingelnek stb?
2021. aug. 14. 21:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
39%
Rendes hibridnek viszont tökéletes, ha nem töltik konnektorról.
2021. aug. 14. 21:14
 2/23 anonim ***** válasza:
67%

Te tudod ki hogyan tölti a céges kocsit otthon?

Egyébként ez nem pusztán gazdaságossági kérdés, hanem cégpolicy is. Van üzenetértéke

2021. aug. 14. 21:15
 3/23 A kérdező kommentje:

"Te tudod ki hogyan tölti a céges kocsit otthon?

Egyébként ez nem pusztán gazdaságossági kérdés, hanem cégpolicy is. Van üzenetértéke"

Nyilván nem tudom külön-külön hogy minden egyes ember hogyan tölti a céges kocsit otthon (ha egyáltalán tölti). De olyan területen dolgozom ahol rengeteg ilyen céges autót látok a munkám során, nem követem hazáig és nem nézem meg hogy bedugja e a konektorba de annyi rálátom van hogy lássam amilyen helyekre kell járniuk ott sehol nincsen lehetőség a töltésre örülnek ha egyáltalán valahol meg tudnak állni ahol nincsenek a területen senkinek útban. Otthoni töltést pedig ezek a cégek nem fizetnek ki senkinek. És nekem személyesen mondják el hogy egyébként nem töltik otthon sem csak a benzinkártyával tankolják.

2021. aug. 14. 21:24
 4/23 A kérdező kommentje:
Innen merem feltételezni ezt a vad konteót amit nyilván csak kitaláltam.
2021. aug. 14. 21:25
 5/23 A kérdező kommentje:

"Egyébként ez nem pusztán gazdaságossági kérdés, hanem cégpolicy is. Van üzenetértéke"

Mi neki az üzenet értéke?

2021. aug. 14. 21:25
 6/23 krwkco ***** válasza:
67%

A cégek elkönyvelik magukban, hogy környezetbarátak. A használók meg smucigok vagy nincs ottohni töltési lehetőségük (pl. garázs). Benzinkártyájuk meg van.

Ez az az eset, amikor kecske sem lakik jól és a káposzta sem marad meg.

2021. aug. 14. 21:29
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az teljesen evidens, hogy egy üzletkötő, nem fogja tölteni a kocsit az ügyfelénél, ahogy nem is tankolja meg nála a dízelt.

Az üzenetértéke?

Az, hogy a cég gondol a jövőre, a környezetre, a társadalmi szerepvállalásra. Persze ezek a dolgok itt a Balkánon még eléggé szokatlanok, de ilyen is van. A fiatalabbak körében egyre nagyobb az igény a leendő munkahelyük környezettudatosságára is.

2021. aug. 14. 21:32
 8/23 A kérdező kommentje:

"Az üzenetértéke?

Az, hogy a cég gondol a jövőre, a környezetre, a társadalmi szerepvállalásra. Persze ezek a dolgok itt a Balkánon még eléggé szokatlanok, de ilyen is van. A fiatalabbak körében egyre nagyobb az igény a leendő munkahelyük környezettudatosságára is."

Én pl tudom hogy ez egy kamu és valójában sokkal környezetszennyezőbb mintha sima csak benzines vagy dízeles autókat használnának. Akkor ez az üzenet az idiótáknak szól akik elhiszik hogy ezeket az autókat töltik is és tényleg olyan környezetbarát módon használják őket, mint amire képesek lennének egyébként?

2021. aug. 14. 21:36
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Azért van annyi céges plugin, mert nem kell fizetni rá egy csomó különféle cégadót, és amikor megvették is kaptak rá rengeteg pályázati pénzt, amit igényeltek. de azt hiszem ez a szabály megszűnt, vagy megszűnőben van.
2021. aug. 14. 21:40
 10/23 anonim ***** válasza:
48%
#8: Mivel neked továbbra is meggyőződésed, hogy nem töltik őket, ezért igen. Mindenki megvezetett hülye, csak te vagy helikopter. Mint írtam, már ott az a réteg, akinek ez belső késztetésből fontos és fel fogja tölteni. És ahogy írták, sima hibriként még mindig jobb.
2021. aug. 14. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!