Autópályán mikor kezd el az ember szeretni menni 130-al jogsi megszerzése után?
Figyelt kérdés
Mikor múlik el az, az érzés hogy
"dejó lenne ha már letérnénk és nem kéne minden ezred másodpercre figyelnem, mert ha nem teszem, akkor csúnya vége lehet"
?
2021. aug. 11. 15:52
21/23 anonim válasza:
Én is friss jogsis vagyok és még én se szívesen mennék egyedül autópályán, de tudom hogy ha szükség lenne rá menne a dolog.
Bízz magadban! Ahogy itt írják tényleg semmiség, menni kell és csinálni!
22/23 anonim válasza:
na, azért nagyon nem mindegy melyik autópálya... m6 vagy m3, kb semmi forgalom nincs, ott marha egyszerű, de az m0 meg m1, ott azért eléggé ott kell lenni állandóan fejben, mert egy pillanat alatt megvan a baj. Ott nagyon nagyon ritkán van hogy berakod tempomatba és csak hátradőlsz... Hát még ha olyan autópályán mész ami konkrétan egy városon megy át, pl a Párizsi középső ring
23/23 anonim válasza:
Én még csak jogsiszerzésben vagyok, 2x vitt fel autópályára az oktatóm. Pont akkor, amikor már ott voltam és csak menni kellett, egyáltalán nem féltem, elsőre sem. 120-al mentem ugyan, nem 130-al. Én csak a fel/lehajtástól tartok kicsit, a tapasztalatlanság miatt, de nem hiszem, h a jogsi megszerzése után félnék a pályán menni folyamatosan. Elég eseménytelen, mindenki egy irányba megy, a sávváltás/előzés az egyetlen manőver, amit csinálnod kell, kicsi az esélye a hibázásnak, ha körültekintő vagy. Viszont nem kötelező 130-al menni sem, ha nem érzed magad késznek rá, nyugodtan mehetsz 110-el a külső sávban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!